Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Ο Ρότσα «προσπερνάει» Χαριστέα και Εντζεγκουέλε

Ο Ρότσα «προσπερνάει» Χαριστέα και Εντζεγκουέλε

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Αγγελου Χαριστέα και Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε αποτελούν προτεραιότητα για την διοίκηση του Παναιτωλικού από το εσωτερικό… μέτωπο, ωστόσο δεν αποκλείεται στην πορεία, άλλος να είναι ο παίκτης που θα ανοίξει τον… χορό των ανανεώσεων.

Ο Αντρέ Γκερέϊρο Ρότσα, περί ου ο λόγος, έχει ήδη δεχτεί πρόσκληση από τον Φώτη Κωστούλα να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, να φορέσουν τα καινούργια… δαχτυλίδια τους.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος παίκτης να μην έκρυψε ποτέ πως θα τον ενδιέφερε να του δοθεί η δυνατότητα της μεταγραφής σε μια ομάδα με πιο.. βαριά φανέλα και δυναμική από τον Παναιτωλικό, συγχρόνως όμως, δεν το κρύβει πως περνάει καλά στο Αγρίνιο.

Ενώ λοιπόν αρχικά σκεφτόταν να ανοίξει μετά από 3-4 μήνες την κουβέντα της ανανέωσης με τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, εσχάτως δεν αποκλείει να καθίσει στο τραπέζι και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο(με αυξημένες πάγιες αποδοχές και μπόνους) μια ώρα νωρίτερα, κάτι άλλωστε που αποτελεί και μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας.
onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.