Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Σάββας δεν έβλεπε το ματς!

Ο Σάββας δεν έβλεπε το ματς!

foto

Γνωρίζω ότι κανονικά δεν πρέπει να μπαίνουμε ο ένας στα χωράφια του άλλου. Ξέρω ότι το σημερινό σχόλιο είναι για αθλητική στήλη και μάλιστα για παραπολιτική από αυτές τις ψαγμένες που είναι με ψευδώνυμο. Αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας και έχω και άλλους τρεις τέσσερις που παρατηρούσαμε όλοι μαζί το ίδιο πράγμα. Με πνίγει το δίκιο και πρέπει να το μοιραστώ.

Πήγα και γω-όπως πολλοί από την πόλη και τα περίχωρα-στο ματς Παναιτωλικός-ΟΣΦΠ. Διάβασα ότι μετά τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του ΟΣΦΠ, Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία που δεν έπαιξε-λέει-καλά τον Παναιτωλικό, εεε συγγνώμη τον ΟΣΦΠ. Λοιπόν καλοί μου αναγνώστες πρέπει να καταθέσω ότι ο κ. Σάββας δεν έβλεπε το ματς! Δεν κάνω πλάκα, δεν εννοώ αυτό που λένε “άλλο ματς έβλεπε”…Κυριολεκτώ.

Δεν κοίταζε εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Κοίταζε σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις αλλά το ματς δεν το κοίταζε και, το ξαναλέω, έχω μάρτυρες που όλοι βλέπαμε το ίδιο, όπως και πολλοί φίλαθλοι που είχαν την ίδια απορία. “Που κοιτάει ο κυρ Σάββας ρε παιδιά;”. Κοίταζε συνήθως κάπου ψηλά προς τη μεγάλη κερκίδα. Είχε δει κάποιον γνωστό; Απορούσε με κάτι; Ψάρωνε κάποιον ή κάποιους; Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί του φώναζαν διάφορα ενώ ακόμα και στην πολύ καλή του πρωτοβουλία να εκπροσωπήσει την ομάδα του στην μικρή τελετή για το Χαμόγελο του Παιδιού ήταν ο μόνος που άκουσε αποδοκιμασίες! Ίσως λοιπόν να είχε το νου του. Αλλά προς το γήπεδο κοίταξε όχι πάνω από 3 φορές και όχι πάνω από ένα τέταρτο συνολικά.

Θα πει κανείς ότι μπορεί να πρόλαβε να είδε το βίντεο και να διαπίστωσε την αδικία. Το θεωρώ λίγο δύσκολο. Από την αρχή του αγώνα ήταν στο πορτάκι που βγάζει τους παίκτες στο γήπεδο και επέβλεπε ακόμα και τη προπόνηση των αναπληρωματικών μοιάζοντας λίγο με παιδονόμο. Ήταν απασχολημένος με πολλά που αφορούν τη δουλειά του γενικού αρχηγού. Οπότε όχι, δεν νομίζω ότι μπορεί να είχε ιδίαν αντίληψη. Ίσως κάποιος καλοθελητής να του είπε κάτι τραβηγμένο. Γιατί με τέτοια πείρα που έχει δεν μπορεί να είχε παράπονο χτες παρά μόνο αν ένα οφσάιντ είναι από 3 παίκτες και κάτω. Αλλά, μπα, δεν το νομίζω…

Τώρα, βέβαια, γενικά χτες ο ΟΣΦΠ παρουσίασε μια σχετική ανοργανωσιά αν σκεφτείς ότι ο Χολέβας φορούσε για κανα μισάωρο φανέλα με χορηγό από τον ΟΠΑΠ με τον οποίο έγινε πόλεμος μέσα στην εβδομάδα που πέρασε. Ίσως τελικά να στοίχισαν αυτά τα σημάδια ανοργανωσιάς που το συγκεκριμένο σωματείο δεν τα συνηθίζει. Κοινώς ίσως έχει πέσει μια σχετική…αρβάλα, που λέγαμε και στο στρατό.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τους αθλητικούς συντάκτας για την παρεμβολή, αλλά, μα την αλήθεια, δεν κρατιέμαι από χτες…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.