Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ο Σέρβος προπονητής Αλεξάντερ Κέσερ στο Μεσολόγγι

Ο Σέρβος προπονητής Αλεξάντερ Κέσερ στο Μεσολόγγι

Ο Σέρβος προπονητής Αλεξάντερ Κέσερ, βοηθός του Κου Ντ.Ίβκοβιτς στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Σερβίας, βρέθηκε στο Μεσολόγγι την περασμένη εβδομάδα κατόπιν προσκλήσεως ααπό τον προσωπικό του ιατρό και αντιπρόεδρο του συλλόγου μας Κο Γιάννη Τσώλο.

Κατά την παραμονή του στο Μεσολόγγι , με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του συλλόγου μας Κου Γιάννη Τσώλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιμορφωτικού χαρακτήρα μεταξύ του Σέρβου προπονητή και των προπονητών του Συλλόγου μας. Στη συνάντηση αυτή αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στα τμήματα υποδομών αλλά ακόμη και τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα αγωνιστικά τμήματα και ειδικότερα τεχνικές ανάπτυξης επίθεσης και άμυνας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα , ενώ μετά το πέρας της οι προπονητές του συλλόγου αποχώρησαν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από το Σέρβο τεχνικό.

Ο Κος Κέσερ ευχαρίστησε τον Κο Τσώλο για την πρόσκληση και την πρωτοβουλία του αυτή, του προπονητές του συλλόγου για την παρουσία τους  και δεσμεύτηκε ότι το καλοκαίρι θα επισκεφτεί ξανά την πόλη μας για 10 ημέρες προεκειμένου να γνωρίσει και τους αθλητές του συλλόγου και να καταδείξει σε πρακτικό επίπεδο όσα αναπτύχθηκαν στη συνάντηση.

Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου

trikoupisbc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.