Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Σπ.Τορουνίδης για την εισβολή-κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Την έντονη ενόχληση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η ενέργεια 10 περίπου «αγανακτισμένων» του Αγρινίου να καταλάβουν για λίγα λεπτά τα γραφεία του κόμματος στην κεντρική πλατεία την περασμένη Παρασκευή. Οι αγανακτισμένοι ανήρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα ωστόσο η «κατάληψη» τους σχολιάστηκε ακόμη και ως «διάρρηξη» από στελέχη του ΠΑΣΟΚ καθώς τα γραφεία ήταν κλειστά και επέλεξαν να «παραβιάσουν» την πόρτα.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Τορουνίδη πληροφορηθήκαμε την θέση του για το ζήτημα. Ο κ. Τορουνίδης μας εξήγησε ότι έλειπε από το Αγρίνιο και ότι θα ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα από αύριο που θα είναι ξανά στη πόλη. «Θεωρώ την ενέργεια ως απολύτως απαράδεκτη και κατακριτέα. Δεν μπορώ να προδικάσω τις κινήσεις μας από δω και πέρα παρά μόνο όταν θα βρεθώ και με άλλους φίλους και μέλη του κόμματος. Σε κάθε περίπτωση πάντως τέτοιες ενέργειες μόνο κακό κάνουν σε όσους θα ήθελαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε όσα συμβαίνουν και ειδικά στο Μεσοπρόθεσμο. Υπάρχουν άλλοι τρόποι και σίγουρα τρόποι δημοκρατικοί που δεν καταστρατηγούν βασικές αρχές του πολιτεύματός μας», ήταν η τοποθέτησή του.
Κατά τα λοιπά όσοι αγανακτισμένοι έχουν παραμείνει στην πλατεία του Αγρινίου συνεχίζουν σε αντικυβερνητικό τέμπο ακόμη και με αφισέτες κατά των τριών βουλευτών που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο.

H φωτό (από τον διαδικτυακό τόπο των αγανακτισμένων) με το πανό στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.