Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ο σχεδιασμός του Α.Ο.Βόνιτσας

Ο σχεδιασμός του Α.Ο.Βόνιτσας

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο νέος Πρόεδρος του Α.Ο. Βόνιτσας  στο Κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ της πόλης. Ο Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος (φωτό) έδωσε το στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ομάδα την νέα περίοδο και καθόρισε τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί και θα προωθήσει οι οποίοι είναι παιδαγωγικός, οργανωτικός, οικονομικός και αγωνιστικός.
Επίσης προσπάθεια θα γίνει ώστε ο Α.Ο.Β. να μια ομάδα ανοιχτή στην κοινωνία με φιλάθλους που θα είναι σε κάθε αγώνα στο γήπεδο, με οργανωμένα παιδικά και εφηβικά τμήματα με μακροπρόθεσμο στόχο να στηρίζετε σε λίγα χρόνια η ομάδα στα δικά της και μόνο παιδιά και φυσικά να είναι αυτάρκεις οικονομικά. Να σημειωθεί ότι θα δημιουργηθούν και ακαδημίες τόσο στην Κατούνα όσο και στην Πάλαιρο ώστε πλέον ο Α.Ο.Β. να ξεφύγει από τα στενά όρια της Βόνιτσας και να αντιπροσωπεύει πλέον όλο τον νέο Δήμο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι που ενδιαφέρει και τους περισσότερους από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Σταμουλάκης, Αρέθας και Γεωργούλας. Η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι ο γνωστός σε όλους από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, κύριο Παπίρη. Επίσης κλεισμένοι είναι και οι καλαθοσφαιριστές Μακρόπουλος και Παπαδόπουλος από την Δόξα Λευκάδας, Πιστιόλας από την Πρέβεζα και ο Βονιτσάνος Καραμπάς.
Όσο για τον στόχο του Α.Ο.Β. την νέα περίοδο; Με τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα δεν θα είναι ικανοποιημένοι οι διοικούντες μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS:

bonitsapress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.