Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ο Σώκος πήρε μεγαλύτερο ποσοστό στην Ηλεία απ’ ότι στην Αιτωλοακαρνανία!

Ο Σώκος πήρε μεγαλύτερο ποσοστό στην Ηλεία απ’ ότι στην Αιτωλοακαρνανία!

mdvybdamqc5379bcba0f4a2Η είσοδος του Ανδρέα Κατσανιώτη στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Δυτική Ελλάδα θεωρήθηκε από πολλούς έκπληξη. Όχι, όμως, και απ’ όσους παρακολουθούσαν τις μετρήσεις της τελευταίας εβδομάδας όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης (με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας) κατέγραφε σταθερή και διαρκώς ενισχυόμενη άνοδο.

Ασφαλώς η διήμερη επίσκεψη Σαμαρά στη Δυτική Ελλάδα ευνόησε καθοριστικά την υποψηφιότητα Κατσανιώτη. Βετεράνοι δημοσιογράφοι με τους οποίους συνομίλησε το thebest.gr έλεγαν ότι ποτέ, στο πρόσφατο παρελθόν, Πρωθυπουργός δεν ήρθε στην περιοχή για δύο μέρες ώστε να στηρίξει κάποια υποψηφιότητα, όπως συνέβη στην περίπτωση Σαμαρά για τον Κατσανιώτη.

Από την άλλη, έκπληξη, επίσης, θεωρήθηκε ο αποκλεισμός του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου από τις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Ο κ. Χατζηλάμπρου «πλήρωσε», όπως φαίνεται, το χαμηλό ποσοστό του τόσο στην Ηλεία όσο και στην Αιτωλοακαρνανία. Και στις δυο περιοχές κατετάγη τέταρτος (πίσω και από τον κ. Σώκο), με ποσοστό 14,6% στην Αιτωλοακαρνανία και 13,9% στην Ηλεία.

Αντιθέτως, η Αιτωλοακαρνανία ήταν η «δυνατή» περιοχή του κ. Κατσανιώτη καθώς κατετάγη πρώτος με 21,77% έναντι 21,03% του κ. Κατσιφάρα ενώ ο καταγόμενος από την περιοχή Θύμιος Σώκος περιορίστηκε στο 15,9%, προσδοκώντας, προφανώς, υψηλότερο ποσοστό. Απεναντίας, ο κ. Σώκος κατέγραψε καλύτερη επίδοση στην Ηλεία!

Στην Αχαία η σειρά κατάταξης είναι:

Κατσιφάρας 24,2%

Χατζηλάμπρου 20,3%

Κατσανιώτης 19,5%

Καραθανασόπουλος 10,5%

Σώκος 8,1%

Στην Αιτωλοακαρνανία

Κατσανιώτης 21,77%

Κατσιφάρας 21,03%

Σώκος 15,99%

Χατζηλάμπρου 14,61%

Στην Ηλεία

Κατσιφάρας 23,09%

Κατσανιώτης 17,65%

Σώκος 16,03%

Χατζηλάμπρου 13,90%

www.thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ιωάννης Γ. Πεσλής

    επί τέλους αλλαγή πρός τήν σωστή κατεύθυνση

  2. Ελένη

    ποια είναι η σωστή κατεύθυνση ακριβώς;;το να μην ψηφίσεις τον συντοπίτη σου που παλεύει μόνος του αλλά εκείνον που ακουμπάει στις πλάτες του Σαμαρά;;;ωραίος τρόπος σκέψης.θα πάμε μπροστά.θα φροντίσουν οι άλλοι για το καλό του δικού σου νομού να είσαι σίγουρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.