Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ο Τζίγγερ, το Πλατυγιάλι και τα σενάρια ανάπτυξης…

Ο Τζίγγερ, το Πλατυγιάλι και τα σενάρια ανάπτυξης…

Σίγουρα η χθεσινή συμφωνία μεταξύ Alpha και Εurobank, υπό την σκέπη του Κατάρ, ξύπνησε μνήμες στους κατοίκους του Ξηρομέρου. Μνήμες από την πολυδιαφημιζόμενη επένδυση στο Πλατυγιάλι προ μηνών, η οποία όμως ματαιώθηκε στο παρά πέντε, καθώς οι εκπρόσωποι του εμιράτου της Μέσης Ανατολής απέσυραν την τελευταία στιγμή το ενδιαφέρον τους.

 Βέβαια, τα επενδυτικά σενάρια στον Αστακό αναζωπυρώθηκαν -για πολύ λίγο όμως- μόλις πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη οι κάτοικοι του Αστακού είδαν να κινείται ανάμεσά τους ένα γνωστό πρόσωπο του επιχειρηματικού κόσμου, που σχετίζεται άμεσα με το χώρο της ενέργειας αλλά και του ποδοσφαίρου.

 Επρόκειτο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Βαρδινογιάννη ή εάν προτιμάτε τον «Τζίγγερ».Όπως ήταν λογικό, η έλευσή του ανατροφοδότησε για λίγα λεπτά τα σενάρια ανάπτυξης, σε μια περιοχή που ουκ ολίγες φορές βολιδοσκοπείται από ανθρώπους που σκοπεύουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη στοχεύοντας σε πολλαπλάσια κέρδη.

 Τελικά τα ανωτέρω δεν ίσχυαν σε καμία περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, o ισχυρός άνδρας των πράσινων απλώς χρησιμοποίησε το ελικοδρόμιο του Πλατυγιαλιού, απ’ όπου με όχημα της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το χώρο έφτασε μέσα στον Αστακό. Εν συνεχεία μετέβη με ταχύπλοο στη Λευκάδα, όπου και βρισκόταν η θαλαμηγός του. Εκεί έμεινε για δύο ημέρες έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να επισκέπτεται καθημερινά και άλλα νησιά του Ιονίου. Βέβαια οι διακοπές για τον Τζίγγερ δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς όπως μάθαμε ο επόμενος προορισμός του ήταν η Μύκονος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.