Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ο 30χρονος που νοσηλεύεται με ιστορικό σε “εγκληματική οργάνωση”

Ο 30χρονος που νοσηλεύεται με ιστορικό σε “εγκληματική οργάνωση”

unnamedH χθεσινή υπόθεση του τροχαίου (ΕΔΩ), της συμπλοκής, του σοβαρού τραυματισμού  ενός 30χρονου και της μίας σύλληψης  ενός 19χρονου στο Αγρίνιο είναι πλέον γνωστά .
Επανερχόμαστε καθώς σήμερα η Αστυνομία εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως ο 30χρονος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Όχι λοιπόν ο 19χρονος που συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε πως από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ατυχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν σε φρεάτιο, δύο σιδερογροθιές, ένα μαχαίρι και μία θήκη, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα σχετική φωτό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. APOL

    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τους αφαιρεθούν οι άδειες οδήγησης. Δεν χρωστάνε τίποτε οι συνετοί οδηγοί να υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές και να κινδυνεύουν από τον κάθε ένα, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο οδηγός του ΤΟΥΟΤΑ. Ας το πράξει λοιπόν η Αστυνομία (Τροχαία) που έχει και το δικαίωμα.

  2. fis

    ρε APOL αυτοί κουβάλε όπλα, εκβιάζουν, πλακώνονται, σκοτώνονται και θα σταματήσουν να οδηγούν επειδή θα τους αφαιρεσει το δίπλωμα η τροχαία, εκεί δηλαδή θα σεβαστούν το νόμο, κούνα το κεφάλι σου λίγο, φυλακή χρειάζεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.