Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Οjos verdes για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Το ρεσιτάλ πιάνου του καταξιωμένου μουσικού Ανδρέα Κατερινόπουλου ήταν ακριβώς έτσι όπως οι θαυμαστές του και φίλοι της καλής μουσικής το περίμεναν. Η μουσικοοπτική παράσταση που ο κ. Κατερινόπουλος έδωσε το Σάββατο και την Κυριακή στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ήταν αφιερωμένη, όπως και τα έσοδα της στο «Χαμόγελο του παιδιού» για την υποστήριξη του σπιτιού φιλοξενίας στα Καλύβια του Δήμου Αγρινίου.

Η παράσταση αποτέλεσε πρόταση του ίδιου του καλλιτέχνη, την οποία και απεδέχθη η διεύθυνση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, δίνοντας έναν ακόμη λόγο στα παιδιά του ξενώνα να χαμογελάσουν.Ο τίτλος της παράστασης ήταν ojos verdes που στα ισπανική σημαίνει «πράσινα μάτια».

Όπως δηλώνει ο κ.Κατερινόπουλος η όλη ιδέα για την παράσταση, η μουσική της οποίας είχε ετοιμαστεί ενάμιση χρόνο πριν, είναι η επιστροφή στις ρίζες: «Ο άνθρωπος ήρθε στη γη για να αγαπηθεί και μόνο. Όχι για να ορίζουν τη ζωή του οι μηχανές και «οι από πάνω» δηλαδή οι εξουσιαστές Υπουργοί, Πρωθυπουργοί, Πλανητάρχες κτλ». Το κοινό επεφύλαξε το πιο θερμό χειροκρότημα για τον συντοπίτη μας μουσικό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.