Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Οne man show του Γιώργου Χατζηπαύλου στο OPERA Garden Cafe

Μία Ξεχωριστή Βραδιά για όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία απολαμβάνοντας τον καφέ τους ή το ποτό τους…

Παρασκευή 27 Μαΐου στις 10 το βράδυ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πιό φιλόξενου ”Κήπου του Αγρινίου”…το Opera Garden Cafe σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα με μιά άλλη ματιά!!!

«Δύσκολα τα πράγματα»
Η παράσταση – one man show του Γιώργου Χατζηπαύλου ονομάζεται «Δύσκολα τα πράγματα» με την προτροπή να “…δείτε τη ζωή από την καλή αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα…”.

Η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία! Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν.

Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, ένας κωμικός, στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, έναν μονόλογο 90 λεπτών. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!

Είσοδος Ελεύθερη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ http://www.xatzi.gr/

Χορηγοί
Ν.Νικολοπουλος Α.Τ.Ε
Sante και Sante Σπιτικό

Χορηγοί Επικοινωνίας
Αχελώος Τηλεόραση http://www.axeloostv.gr/
Agrinio Life http://www.agriniolife.gr/
Agrinio Press http://www.agriniopress.gr
Agrinio News http://www.agrinionews.gr/

Διοργάνωση-Συντονισμός
ProEmotion Events
contact: Event@proEmotion.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.