Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Πάλι μπάχαλο στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

DSCN5296Νέες τραγελαφικές καταστάσεις έχουν παρουσιαστεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ  καθώς  η νομαρχιακή επιτροπή ξέμεινε πάλι από  επικεφαλής. Αν και πρόσφατα η νεοεκλεγείσα σύνθεσή της εξέλεξε γραμματέα, τον Νίκο Κραγιάννη, και αναπληρωτή γραμματέα την Ακριβή Κούκη, τα δεδομένα άλλαξαν.

Δύο μέλη του οργάνου  είχαν καταθέσει  ένσταση  υποστηρίζοντας πως ο Νίκος Καραγιάνης δεν μπορεί να είναι γραμματέας καθώς έχει πολιτική θέση ως συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας. Χθες μάλιστα συνεδρίασε στην Αθήνα η Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (για την ακρίβεια πέντε από τα εννέα μέλη της) και μεταξύ πολλών άλλων έκρινε και το συγκεκριμένο θέμα. Θεώρησε ορθό το σκεπτικό της ένστασης ακυρώνοντας την εκλογή Καραγιάννη.

Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, έχει προκαλέσει οργή σε πολλά στελέχη του κόμματος αλλά και μέλη της νομαρχιακής που λογικά με κάποιον τρόπο θα εκφραστεί. Πολύ ενοχλημένα φέρονται τα στελέχη αυτά και με τις παλαιοκομματικές  και παρασκηνιακές τακτικές άλλων στελεχών που επιδίωξαν να ακυρωθεί η διαδικασία. Το σίγουρο είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ μέρα με τη μέρα απαξιώνουν περισσότερο την κομματική οργάνωση. Και όσο κι αν λιγοστεύει αυτή αριθμητικά,  παραμένουν στον ίδιο βαθμό οι μηχανορραφίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.