Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Πάνος Καμμένος: Όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε άλλες αρχές

Πάνος Καμμένος: Όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε άλλες αρχές

Η περιοδεία Καμμένου σήμερα είχε σταθμό το Αγρίνιο και η αλήθεια είναι ότι περνώντας από Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Αμφιλοχία στο δρόμο προς το νομό μας ήταν λίγο δύσκολο να γίνουν όλα στον καθορισμένο χρόνο. Όπως έχει δείξει το agrinionews.gr και σε σχετικό βίντεο, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφτασε από τους παραπάνω σταθμούς στο Αγρίνιο, με το τεράστιο πούλμαν του κόμματος και θα διανυκτερεύσει στο Αγρίνιο. Αύριο θα περάσει από το Μεσολόγγι (όπου εκεί θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ εδώ κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται μέχρι στιγμής) αφού ξανακάνει μια πρωινή περιοδεία, σε μαγαζιά του Αγρινίου στην Μπαϊμπά και αλλού.

Σήμερα πάντως πέρασε από τα καφέ της Ηλία Ηλιού και είχε αντιμετώπιση γενικά θετική, ενώ μίλησε για αρκετή ώρα και με τους ταξιτζήδες στην πιάτσα της πλατείας.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους δημοσιογράφους έκανε μια σύντομη δήλωση αναφέροντας ότι «την επομένη των εκλογών η Ελλάδα θα είναι και πάλι ανεξάρτητη και θα σταθεί στα πόδια της απαλλαγμένη από τα Μνημόνια και τη λιτότητα». Έκανε λόγο για σπουδαία μηνύματα που έρχονται από όλη τη χώρα ενάντια σε αυτούς που προσπάθησαν να ξεπουλήσουν τη χώρα μας ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί «ούτε νεκρός» με κόμμα που ψήφισε οποιοδήποτε από τα Μνημόνια αλλά και δεν θα συμπράξει με την Αριστερά. «Σήμερα άκουσα τις δηλώσεις Τσίπρα που ουσιαστικά καλεί και τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε συνεργασία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί ναι μεν και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσσεται στα Μνημόνια, αλλά έχουμε θεμελιώδεις διαφορές στις αρχές μας στα εθνικά θέματα, στην οικονομία και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης»,ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια παρακάθισε σε γεύμα κυρίως με τους συνεργάτες του και με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του καθώς και με αρκετούς δημοσιογράφους

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.