Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Πάτρα: Ένταση μετά τη λήξη της παρέλασης

Πάτρα: Ένταση μετά τη λήξη της παρέλασης

Μνήμες από την παρέλαση του Οκτώβρη

Συγκέντρωση Σπουδαστών του ΤΕΙ – μελών του ΣΥΡΙΖΑ και Φοιτητών Κολοκοτρώνη και Αγ. Ανδρέου
Πάτρα-Τώρα : Nέα ένταση με τη λήξη της Παρέλασης – Περιορισμένη ρίψη χημικών – Εξαφανίστηκαν οι επίσημοι (Νέες φωτό και βίντεο)


Νεότερη Ανάρτηση

Την δική τους …παρέλαση πραγματοποίησαν οι 400 περίπου συγκεντρωμένοι στην οδό Κολοκοτρώνη στην Πάτρα. Αυτή την ώρα βρίσκονται μπροστά από την κενή εξέδρα των επισήμων οι οποίοι αμέσως με την ολοκλήρ& omega;ση  έσπευσαν να εξαφανιστούν.

 

Των φοιτητών, σπουδαστών, μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΜΑΣ, προηγήθηκε ομάδα διαδηλωτών που κράταγε σημαία της Κύπρου και φώναζε συνθήματα ενάντια στην Τρόικα και το Εurogroup.

 

 

Νεότερη Ανάρτηση

Ένταση και ρήψη δυο δακρυγόνων από τους άντρες των ΜΑΤ οι οποίοι εμπόδιζαν τους συγκεντρωμένους στην διασταύρωση της Κολοκοτρώνη με την Αγίου Ανδρέου να παραλάσουν παρόλο που η παρέλαση ο& lambda;οκληρώθηκε.

 

Σημειώθηκε μικροσυμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών.

νεότερη ενημέρωση

 

Στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Αγ. Ανδρέου έχει μεκινηθεί ο μεγαλύτερος όγκος των διαδηλωτών, προκειμένου να παρελάσουν με την ολοκλήρωση της παρέλασης από τα πεζοπόρα τμήματα.

Στο σημείο βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

νεότερη ενημέρωση 12.23

Εκτονώθηκε η κατάσταση πριν λίγα λεπτά αφού συμφωνήθηκε αντιπροσωπεία φοιτητών να αναρτήσει πανό στον χώρο των επισήμων.

πρώτη ανάρτηση 12.14

 

Τετρακόσιοι περίπου φοιτητές, σπουδαστές του ΤΕΙ της Πάτρας μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της ΜΑΣ έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στη διασταύρωση των πεζόδρομων Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου ( σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από την εξέδρα των επισήμων ου έχει στηθείς την Αγίου Ανδρέου) και διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό τους από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, την αστυνομία και τον Δήμο Πατρέων που τους απαγορεύει να «παρελάσουν» προκειμένου να εκφράσουν την διαφωνία τους στη&nu ; κυβερνητική  πολιτική.

Συνεχής Ενημέρωση

Δείτε το LINK

patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.