Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Πάτρα: «Κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον Nino Manfredi»

Πάτρα: «Κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον Nino Manfredi»

KINIMATOGRAFIKO FESTIVALΤo Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος», διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Πατρεών, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και το  Σύλλογο AIAΛ της Λερος,  ένα «Κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον Nino Manfredi», δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του.
Ο Νino Manfredi ήταν Ιταλός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, μεταγλωττιστής  έργων, συγγραφέας και τραγουδιστής . Πολύ ικανός πρωταγωνιστής από τους πιο σημαντικούς του ιταλικού κινηματογράφου και ένας από τους ‘γίγαντες’ της  “Κωμωδίας αλά ιταλικά“. Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας του  έπαιξε κωμικούς και δραματικούς ρόλους με σημαντική επιτυχία, κερδίζοντας πολλά βραβεία.

Το Φεστιβάλ που φιλοξενείται στην Πάτρα, στην αίθουσα της Αγοράς Αργυρής.  από 31 Μαΐου έως  15 Ιουνίου, ανοίγει την Κυριακή 31. 05, στις  7.00μ.μ. με την προβολή της ταινίας ” Per grazia ricevuta» – «Ταμένος με το ζόρι» . Θα ακολουθήσουν και οι άλλες προβολές  στις καθορισμένες ημερομηνίες.

Κάθε ταινία με υπότιτλους στα ελληνικά, συνοδεύεται από ένα έντυπο με περίληψη και κριτική, διατυπωμένη  από το Σύλλογο AIAL.
Είσοδος ελεύθερη
Ευχαριστούμε  θερμά όλους  τους  συνεργάτες  που επέτρεψαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης  και τον κ Γιάννη Tαλουμη – Εταιρία Taf Coffee – για την συνεισφορά του.

KINIMATOGRAFIKO FESTIVAL 1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.