Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Πάτρα: Κύμα αισχροκέρδειας στο Καρναβάλι – Ποτό με 8 και σουβλάκι με 2,5 ευρώ!

772karna

Κύμα αισχροκέρδειας παρουσιάστηκε κατά το διάστημα του Καρναβαλιού στην Πάτρα, με αποκορύφωμα το διήμερο του Σαββάτου και της Κυριακής.

Τα φαινόμενα εκμετάλλευσης των πολιτών πολλά, δεν αποτέλεσαν όμως την πλειοψηφία στα καταστήματα εστίασης και στους υπαίθριους πωλητές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι τιμές των ποτών, που σε κάποια καταστήματα έφτασαν και τα 8 ευρώ, ενώ δεν έλλειψε και φέτος η «ελεγχόμενη είσοδος» μετά πληρωμής, σε χώρους που στην καθημερινότητα αποτελούν καφετέριες.

Eπιπροσθέτως, δεν μπορεί να λησμονήσει κανείς και την τιμή στο σουβλάκι, όπου κάποιοι το πωλούσαν έως και 2,5 ευρώ!

Πληρώματα με 5.000 άτομα

Πρόστιμα και τιμωρίες θα επιβληθούν και σε καρναβαλικά πληρώματα που ξεπέρασαν ακόμη και τα 5.000 άτομα, ενώ δεν είχαν δηλώσει και το… άρμα τους.

«Θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ελέγξουμε την ποιότητα του καρναβαλιού», τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής, Ν. Κανελλάκης.

«Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Παρέλασης τα καπνογόνα δεν ήσαν τόσα πολλά, ενώ και τα περιστατικά μέθης ήταν λιγότερα», προσέθεσε.

«Στόχος μας είναι η εξυγίανση του Πατρινού Καρναβαλιού, με όρους και προυποθέσεις για όλα τα πληρώματα, που όποιοι δεν τους τηρούν θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα», δήλωσε ο κ. Κανελλάκης.

«Δεν γίνεται γκρουπ να καθυστερεί ολόκληρη την παρέλαση προς χάριν εντυπωσιασμού ή και να αριθμεί σε χιλιάδες μέλη, χωρίς όλοι να φορούν τις ίδιες στολές και χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για τη συμμετοχή του στο Καρναβάλι», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

http://www.patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. comments

    Oι γνωστές καρναβαλικές “αηδίες” με τους μαυραγορίτες να καραδοκούν και τους “υπεύθυνους”να σφυρίζουν αδιάφορα.Αλλά τι να κάνουν κι αυτοί οταν πλήθος μαυραγοριτών περιμένουν πως και πως να κατακλέψουν τους επισκέπτες της πόλης “τους”.Ο πολιτισμός στα…πάνω του!!!

  2. rap

    Απλά και ήσυχα μην ξαναπατάτε εκεί και ασ τα φάνε μόνοι τους τα Σουβλάκια οι πονηροί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.