Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Πάτρα: Στην πυρά ο βασιλιάς Καρνάβαλος

119pikkrΧιλιάδες καρναβαλιστές αποχαιρέτησαν το βασιλιά του κεφιού

 

 

Πριν ακόμα κοπάσει η έκρηξη κεφιού, ευρηματικότητας και δημιουργίας από την Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής, που απογειώνει αισθήσεις και διαθέσεις συμμετεχόντων και θεατών, ντόπιοι και επισκέπτες κατευθύνθηκαν στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, όπου ξεδιπλώθηκε η τελευταία πράξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 με την Τελετή Λήξης και την Καύση του Καρναβάλου.

Το Πατρινό Καρναβάλι 2016  πέρασε στην ιστορία και μαζί οι συγκινήσεις, οι αξέχαστες εμπειρίες, οι ευρηματικές ιδέες, η συλλογική δράση, οι ανατροπές, τα απρόοπτα, η φαντασία, ο ενθουσιασμός, το αστείρευτο κέφι και η δημιουργική και σατιρική διάθεση νωπές ακόμα θα προστίθενται ανεξίτηλα και στις αποθήκες των καρναβαλικών ονείρων όλων μας.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων κήρυξε τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2017  και έδωσε το σύνθημα για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος μέσα από τις στάχτες του θα μεταδώσει τα μηνύματα της αναγέννησης και της ελπίδας. Ταυτόχρονα ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων έδωσε λάμψη και γιορτινή αίγλη στην καρναβαλική νύχτα φωτίζοντας τον πατραϊκό ουρανό υπό τους καταιγιστικούς ήχους της μουσικής.

Τη σκυτάλη πήραν το συγκρότημα Passepartout και η τετραμελής ελληνική μπάντα Alcatrash, για μία δίωρη συναυλία.

www.patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.