Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Πέρασε του Κοιμήση για ΑΜΦΙΓΑΛ, παρά τις αντιδράσεις…

Πέρασε του Κοιμήση για ΑΜΦΙΓΑΛ, παρά τις αντιδράσεις…

Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε. θα συμμετάσχει τελικώς η ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας. Η απόφαση για το θέμα -που προκάλεσε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες -πάρθηκε πριν λίγη ώρα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του οργάνου στο Μεσολόγγι. Παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση μόλις 10 από τα 17 μέλη του Δ.Σ. (πολλών η απουσία με νόημα) ωστόσο η απόφαση στηρίχτηκε από τα 8 μέλη που έδωσαν το παρόν. Οι παρόντες που καταψήφισαν ήταν ο πρώην δήμαρχος Αιτωλικού Νίκος Γαλάνης και ο πρώην δήμαρχος Στράτου Δ.Μουρτζιάπης.
Θυμίζουμε ότι πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη του νομού θεωρούν λάθος τη συγκεκριμένη απόφαση. Υποστηρίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει λίγο πριν η ΤΕΔΚ καταργηθεί να πάρει σχετική απόφαση που θα δεσμεύσει την ΠΕΔ, μειώνοντας παράλληλα το αποθεματικό της (περίπου κατα 190000 ευρώ). Υποστηρίζουν παράλληλα ότι δεν είναι πρέπον  η ΤΕΔΚ να συμμετάσχει σε αύξηση κεφαλαίου ανώνυμης εταιρείας στην οποία δεν έχει την πλειοψηφία Οργανισμός Αυτοδιοίκησης.
Μάλιστα ο οικονομικός υπεύθυνος και διαχειριστής της ΤΕΔΚ Πάνος Παπαδόπουλος διαφώνησε με την απόφαση και ζήτησε να εξαιρεθεί από αυτή την υπόθεση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.