Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

“Πέταλο για όλους” με 5 ευρώ!

“Πέταλο για όλους” με 5 ευρώ!

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός με την οποία γίνεται γνωστό πως καθιερώνεται τιμή 5 ευρώ σε όλα τα παιχνίδια του β’ γύρου για όλο το πέταλο του γηπέδου (Θύρα 6 και Θύρα 7):

pet-640x360Ο Παναιτωλικός έθεσε ως στόχο την εδραίωση στη SuperLeague και τόσο με τη θέση που κατέλαβε την προηγούμενη σεζόν, όσο και με τη φετινή του πορεία δείχνει να υλοποιεί το πλάνο του. Η προσπάθεια να γινόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ είναι διαρκής μέσα από συνεχή δουλειά και επιθυμία όλων μας είναι να καταφέρουμε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση που κατέκτησε ο Σύλλογός μας στην πολύχρονη ιστορία. Συνεχίζοντας τον ευθύ και δύσκολο δρόμο που με συνέπεια ακολουθούμε, περήφανοι που είμαστε μέλη της μεγάλης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, με την τεράστια αποδοχή και εκτίμηση που έχει Πανελλήνια.

Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε το σύνολο του φίλαθλου κόσμου στο πλευρό της ομάδας. Να την υποστηρίξει, να την ενισχύσει, να της δώσει περισσότερη δύναμη. Να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ στη ΓΙΟΡΤΗ, να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας για διάκριση, να βιώσουν την εμπειρία.

Η διοίκηση συναισθανόμενη και τις δυσκολίες της εποχής, πέρα από την μείωση των τιμών των εισιτηρίων (δυσανάλογη με τις επενδύσεις που έγιναν σε ανθρώπινο ποδοσφαιρικό δυναμικό και όχι μόνο) που πραγματοποίησε πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου με εισιτήρια ακόμα και των 8 ευρώ, προχωράει ένα ακόμα βήμα προκειμένου να μπορεί με το ελάχιστο δυνατό κόστος κάποιος να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας.

Καθιερώνει τιμή 5 ευρώ σε όλα τα παιχνίδια του β’ γύρου για όλο το πέταλο του γηπέδου (Θύρα 6 και Θύρα 7).

Η είσοδος και για τις δυο θύρες θα γίνεται από τη θύρα 7.

Το ΓΕΜΑΤΟ σε κάθε παιχνίδι γήπεδο, το ΓΗΠΕΔΟ – ΓΙΟΡΤΗ, κάνουν την ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. στοχαστής

    συγχαρητήρια : παίκτες-τεχνική ηγεσία-διοίκηση-φίλαθλοι όλοι μαζί ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.