Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Πίτα και… συζητήσεις στο Νοσοκομείο

Πίτα και… συζητήσεις στο Νοσοκομείο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΤην πίτα του κόβει αύριο στις 12:00 το Νοσοκομείο Αγρινίου ωστόσο τις συζητήσεις στην κοινότητα του νοσηλευτικού ιδρύματος μονοπωλούν οι πληροφορίες (που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΣ) γύρω από «λαβράκια» που φέρεται να   έβγαλε ο έλεγχος σε τέσσερις-πέντε περιπτώσεις γύρω από  παραστατικά, πτυχία κλπ βεβαιώσεις στους φάκελους των εργαζομένων.

Ο έλεγχος που ξεκίνησε πριν τρεις –τέσσερις μήνες στο Αγρίνιο είναι σε εξέλιξη , αν και όπως λέγεται στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι πληροφορίες επιμένουν πως σε ελάχιστες περιπτώσεις οι ταυτοποιήσεις απέδειξαν ότι προ ετών είχε «πειραχθεί» προς τα πάνω ο βαθμός πιστοποιητικών για να επιτευχθεί βεβαίως η πρόσληψη , αν και είναι πολύ συγκεχυμένα τα πράγματα για το πώς έγινε αυτό.

Την ώρα που διακινούνται διάφορες φήμες, σύμφωνα με κάποιες η υπόθεση έχει μεγάλη «ουρά», ο νέος διοικητής στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αρνείται να μπει στην ουσία της υπόθεσης, προφανώς πράττοντας ορθά μιας και ο έλεγχος είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο προς τους αρμοδίους. Λέγεται μάλιστα πως έχει δώσει σαφείς οδηγίες στο Τμήμα Προσωπικού και σε άλλες υπηρεσίες του Νοσοκομείου ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. Ερωτώμενος εξάλλου για το αν αληθεύει η διακινούμενη πληροφορίας πως μια εργαζόμενη ήδη υπέβαλλε την παραίτηση απαντά πως ο ίδιος δεν έλαβε τέτοια παραίτηση.   

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.