Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Παίζοντας κρυφτό με τα φανάρια στην οδό Καλλέργη στο Αγρίνιο

Παίζοντας κρυφτό με τα φανάρια στην οδό Καλλέργη στο Αγρίνιο

Κλαδιά δέντρων, κορμοί και πινακίδες κρύβουν τα φανάρια

sinidisi.gr_2014-09-18_14-21-31Ένα ιδιότυπο… παιχνίδι κρυφτό με τους οδηγούς «παίζουν» τα σήματα και κυρίως τα φανάρια της τροχαίας που είναι τοποθετημένα ή μάλλον «κρυμμένα» σε διάφορα σημεία της πόλης.

Άλλοτε το πυκνό φύλλωμα των δέντρων και άλλοτε η λανθασμένη τοποθέτηση, κρύβουν από τα μάτια των οδηγών φανάρια και πινακίδες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τα βλέπουν και να φρενάρουν (ή και να επιταχύνουν) την τελευταία στιγμή.
Στην εφημερίδα «Σ» δεχθήκαμε καταγγελίες πολιτών για την οδό Καλλέργη, η οποία ξεκινά από το ύψος των παλιών σφαγείων και καταλήγει στην Εθνική Οδό, και με αυτή την αφορμή περιηγηθήκαμε στον δρόμο και την γύρω περιοχή και συνομιλήσαμε με κατοίκους, καταστηματάρχες και οδηγούς. Τα αποτελέσματα, μπορείτε να τα δείτε οι ίδιοι στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.
Εμείς από πλευράς μας θα υπενθυμίσουμε απλά ότι απαγορεύεται το κόψιμο κλαδιών και δέντρων, καθώς υπεύθυνη είναι η υπηρεσία πρασίνου του δήμου που γνωρίζει πότε και πως πρέπει να γίνει το κλάδεμα. Όπως μας ενημέρωσαν μάλιστα καταστηματάρχες οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με κλαδιά δέντρων μπροστά στα μαγαζιά τους, τηλεφώνησαν στην αρμόδια υπηρεσία και εργαζόμενοι του δήμου έφτασαν την επόμενη ημέρα και ανέλαβαν το κλάδεμα. Όσον αφορά όπως το ερώτημα αν θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερη τοποθέτηση των φαναριών και των πινακίδων, αυτό παραμένει ανοικτό προς συζήτηση.

Κώστας Καρακώστας
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.