Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Παιδιά 11χρονών “σήκωσαν” ψυγείο με παγωτά!

Παιδιά 11χρονών “σήκωσαν” ψυγείο με παγωτά!

Πήραν τα καλά… παγωτά και έφεραν ζημιά 500 ευρώ. Στόχος άλλες δυο φορές ο ίδιος βιοπαλαιστής.

 

Μια υπόθεση που δεν πήρε μεγάλη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες ενισχύει πολύ προηγούμενη ανάρτηση του agrinionews.gr σχετικά με το τραβάνε οι περιπτεράδες, ειδικά τις μέρες που η πόλη είναι σχετικά άδεια. Ένας περιπτεράς που βγάζει τα προς το ζην σε περίπτερο  που συνορεύει με τράπεζα, πριν λίγες μέρες, βίωσε το εξής απίστευτο. Κάποιοι του είχαν ανοίξει το ψυγείο σπάζοντας το μεταλλικό περίβλημα στη μέση του-αφού έχει στις άκρες μόνο λουκέτα-και είχαν πάρει από μέσα όλα τα “καλά”παγωτά, δηλαδή κυπελάκια, πυραύλους και ξυλάκια που ήταν τα πιο ακριβά. Τα παγωτά που ήταν στυλ γρανίτας τα είχαν πετάξει πίσω από το ψυγείο όπου και τα βρήκε ο άτυχος περιπτεράς. Τα παγωτά χάθηκαν όλα, η ζημιά ήταν πάνω από 450 ευρώ και οι υποψίες στρέφονταν σε δύο περιπτώσεις: Ή οι δράστες πήγαν και τα πούλησαν σε άλλο περίπτερο(πράγμα δύσκολο αλλά όχι αδύνατο)ή τα κατανάλωσαν κάπου άμεσα! Η γειτνίαση με παρακείμενη τράπεζα που διαθέτει κάμερες έδωσε τη λύση: Στις κάμερες καταγράφηκε μια ορδή από αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάτω από 12-13 ετών(!) που έκαναν την όλη επιχείρηση και έφυγαν προς κατεύθυνση που δεν φαίνεται στο βίντεο της κάμερας! Οι μαρτυρίες λένε ότι κυριολεκτικά έγινε συντονισμένη επιδρομή, ενώ η αστυνομία είδε το βίντεο μαζί με τον παθόντα περιπτερά και φάνηκε να γνωρίζει για τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης ομάδας παιδιών, ακόμη όμως ο παθόντας περιπτεράς δεν έχει ειδοποιηθεί για κάτι, παρότι έχει κάνει μήνυση.

Μήπως όμως ήταν η μόνη περίπτωση;Το ίδιο περίπτερο-που μάλλον βρίσκεται σε ….πέρασμα-είχε γίνει στόχος πριν περίπου 6 μήνες όταν τα κορίτσια από τη συγκεκριμένη ομάδα εθεάθησαν από περαστικούς να προσπαθούν να βγάλουν τις λάμπες που έχει περιμετρικά, ενώ το χειρότερο είναι ότι ακόμη και μετά την κλοπή των παγωτών, άνθρωποι της τράπεζας είδαν πριν λίγες μέρες, μάλλον την ίδια παρέα να προσπαθεί να ανοίξει το ψυγείο με τα αναψυκτικά, καθώς παρότι ήταν εργάσιμη η μέρα ο ιδιοκτήτης έλειπε και το είχε κρατήσει κλειστό. Κάποιοι από την τράπεζα βγήκαν στο δρόμο φώναξαν “Αστυνομία” και τα παιδιά-τακτικοί επιδρομείς εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες του ιδιοκτήτη έπαθε τη ζημιά, απάντηση δεν έχει πάρει, έχει βάλει παντού λουκέτα και το μόνο που τρέμει είναι μην του πάρουν τα τσιγάρα γιατί τότε η ζημιά θα είναι τελειωτική.

Κάποιοι μπορεί να βρουν την ιστορία στα όρια του αστείου ή του γκροτέσκου, κάποιοι μπορεί να βρουν και κάτι γοητευτικό σε αυτή. Κάποιοι θα εξοργιστούν και κάποιοι μπορεί να πουν ότι ένα ακόμα ΜΜΕ υπερβάλει. Κάποιοι θα παρατηρήσουν ότι την ορδή των πιτσιρικιών δεν την προσδιορίζει με λεπτομέρεια το άρθρο(από επιλογή) και κάποιοι θα βρουν ύποπτο το ρόλο της…τράπεζας! Διαβάζουμε κάθε μέρα και χειρότερα, ειδικά στα social media. Πάντως ο βιοπαλαιστής που τα παθαίνει όλα αυτά δεν τα βρίσκει ούτε αστεία ,ούτε με κάποιο βαθύ πολιτικό νόημα.

Γ.Σ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.