Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Παιδική Θεατρική Παράσταση

Παιδική Θεατρική Παράσταση

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ   ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

  Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012  στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου η Παιδική Θεατρική Ομάδα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου παρουσίασε το θεατρικό παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου, «Περπατώ εις το Δάσος».

Τα παιδιά ταξίδεψαν τους θεατές σ’ έναν κόσμο μαγικό και παραμυθένιο, όπου οι αναμνήσεις από πολλά κλασικά παραμύθια, της Κοκκινοσκουφίτσας, της Χιονάτης, του Κοντορεβιθούλη, συνδυάστηκαν, περιπλέχτηκαν και διασταυρώθηκαν σε μια περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας, που στην πραγματικότητα  ήταν η πορεία ενός παιδιού, δηλ. του καθενός μας στη ζωή, για ν’ ανακαλύψει τον εαυτό του, τους άλλους και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Η Παιδική Θεατρική Ομάδα, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης:

Τον κ. Σπύρο Χολέβα, μαέστρο και καθηγητή μουσικής, που έκανε τη μουσική επένδυση του έργου, τον κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο, σκηνογράφο, για το σκηνικό, τον κ. Διονύση Πρέκα, για την ηχητική κάλυψη του έργου και το φωτισμό, την κ. Λιάνα Καραγιάννη, για τις χορογραφίες της και το Διοικητικό Συμβούλιο του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, την κ. Ζέτα Λάττα και τους κ.κ. Αποστόλη Τασιούλη και Σπύρου Παλιούρα, για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη συνεργασία τους.

Η Παιδική  Θεατρική Ομάδα ευχαριστεί επίσης όλα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Πρόβα» για τη συμπαράστασή τους, καθώς και όλους τους γονείς των παιδιών για την κατανόηση και τη βοήθειά τους.  Τη διδασκαλία και τη σκηνοθετική επιμέλεια του έργου είχε η  εκπαιδευτικός κ. Φωτεινή Τσιτσώνη-Καβάγια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.