Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Παναγιώτης Στούπας: ο κ.Μοσχολιός ήταν απών

Παναγιώτης Στούπας: ο κ.Μοσχολιός ήταν απών

img063Παρακολουθώντας το διαδικτυακό debate μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων του Αγρινίου μου προξένησε φοβερή εντύπωση η ερώτηση του Δημάρχου Αγρινίου Κ. Μοσχολιού προς τον Κ. Παπαναστασίου.. . Ο κ.Μοσχολιός, , κάνοντας πρώτα μια μικρή ιστορική αναδρομή στην πολιτική καριέρα του κ.Παπαναστασίου, ανέφερε ότι τόσα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική δεν είδε να παίρνει κάποια θέση σε μεγάλα ζητήματα του τόπου μας και συγκεκριμένα, θέση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος και το Τει Μεσολογγίου. Ο κ. Παπαναστασίου απάντησε τεκμηριωμένα και μάλιστα έχοντας στα χέρια του την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου είχε τοποθετηθεί επακριβώς για το ζήτημα.
Αντιθέτως ο Κ. Μοσχολιός απείχε από την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ ενώ είχε προσκληθεί. Επίσης απείχε από την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2011 παρουσία του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Κ. Σκανδαλιδη όπου συζητήθηκαν θέματα για το πρωτογενή τομέα . Εμείς ήμασταν παρόντες και εισηγηθήκαμε τη άμεση λύση των ΤΟΕΒ καθώς και την αποκατάσταση της αδικίας που επικρατεί από το 1993 σχετικά με το ΠΟΠ Ελιάς Καλαμών, όπως απών ήταν και από την συνεδρίαση όπου συζητήθηκε το σχέδιο για τους ΡΟΜΑ.
Στην επίσκεψη του ευρωπαίου επιτρόπου J. Hahn στις 14 Φεβρουαρίου 2013 στην Πάτρα όπου Δήμαρχοι από την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας ήταν παρόντες και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι τους ο κ.Μοσχολιός ήταν απών . Μπορώ να αναφέρω παρά πολλά παραδείγματα όπου πραγματοποιήθηκαν περιφερειακά συμβούλια και πάρθηκαν αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα του τόπου μας αλλά ο απερχόμενος Δήμαρχος απουσίαζε αν και ήταν προσκεκλημένος.
Ζητά ευθύνες ενώ είναι απών .
Στα 4 περίπου χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος δεν έλαβα ποτέ μια πρόσκληση (όπως πιστεύω και οι υπόλοιποι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΠΕ Αιτ/νιας) που να μας καλεί σε μια συνεδρίαση για συζήτηση, επίλυση προβλημάτων που ενδεχομένως αντιμετώπιζε ο Δήμος μας. Επίσης ποτέ δεν λάβαμε ποτέ πρόσκληση για πολιτιστικές, κοινωνικές εκδηλώσεις δείχνοντας ότι ένας άνθρωπος που θεωρείται αυτοδιοιηκητικός αρκετών χρόνων ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ τους θεσμούς .
Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Παπαναστασίου έχει και πρόγραμμα και όραμα για το τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες δομές για ΝΕΑ ΑΡΧΗ και να κάνουμε το Αγρίνιο Τόπο να ζεις πέρα από κάθε μορφής μικροπολιτικής συμπεριφοράς.

Παναγιώτης Λ. Στούπας
Γεωπόνος-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Δ.Ε
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.