Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Παναγρίνεια: 2η επίδειξη τοξοβολίας με μεγάλη προσέλευση (φωτό-video).

toxovoliakentriki

Η προτελευταία εκδήλωση των Παναγρινείων περιλάμβανε την δεύτερη επίδειξη τοξοβολίας στον προαύλιο χώρο των αποθηκών Παπαστράτου.  Η προσέλευση ενδιαφερομένων για το άθλημα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την επιτυχημένη του Σαββάτου.

Την κεντρική παρουσίαση της επίδειξης την είχε ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Τσώτας. Τα μέγιστα  συνέδραμαν οι αθλητές του τμήματος Λάμπρος Φαρμάκης, Νίκος Καρέλης, Κώστας Σβεντζούρης, που χωρίς αυτούς πολλοί ενδιαφερόμενοι δεν θα είχαν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από το Ολυμπιακό αυτό άθλημα , που φιλοδοξεί να αποκτήσει πολλούς φίλους και στο Αγρίνιο.

Ο χαρακτήρας της επίδειξης ήταν καθαρά προωθητικός όπως ανέφερε στην ομιλία του   ο έφορος του τμήματος τοξοβολίας της ΓΕΑ Λίνος Υφαντής , για αυτό και ο αριθμός επιτρεπόμενων βολών ήταν περιορισμένος.

Η εκδήλωση συνέπιπτε με την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Στα πλαίσια αυτής το Εσπερινό Γυμνάσιο Αγρινίου επέλεξε να παρακολουθήσει την επίδειξη τοξοβολίας και να συμμετάσχει σε αυτή με πολλούς μαθητές του, οι οποίοι εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον και υποδειγματικό πνεύμα συνεργασίας. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του στο Αθλητικό Μουσείο Αγρινίου, που φιλοξενείται στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Δείτε φωτό και βίντεο από την εκδήλωση:

3 2 1

yfantistoxovolia

DSCN8740

4

DSCN8731 DSCN8733 DSCN8734 DSCN8736 DSCN8737 DSCN8739

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.