Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ:Μαζι στα σαλόνια γνώριμοι απ τα…αλώνια!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ:Μαζι στα σαλόνια γνώριμοι απ τα…αλώνια!!!

Του ΣΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΦΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΡΑΜΑΣ -ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΡΑΜΑ

Στα πλαίσια των εμβόλιμων αγωνιστικών ημερών την Τετάρτη 8-2-2012 υπάρχει η αναμέτρηση του γηπεδούχου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κόντρα ΔΟΞΑ Δράμας για πρώτη φορά σε επίπεδο SL κατάληξη που ήταν διακαής πόθος των φιλάθλων και τών δύο συλλόγων κοινο στοιχείο της ευρύτερης αποδοχής .Η άνοδος του Παναιτωλικού ήρθε σε κανονική χρονική περίοδο -καλοκαίρι 2011- ενω των «Μαυραετών» το Νοέμβρη λίγα 24ωρα πριν κατέλθουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάληξη αυτή δεν έδωδε το δικαίωμα για σωστό αγωνιστικό προγραμματισμό στούς ιθύνοντες της ομάδας της Μακεδονίας με επακόλουθο το σύνολο των ΜΜΕ να την έχουν προκαταδικασμένη παρά το ιδιαίτερο βάρος της φανέλλας. Μαζί με την απουσία του γηπέδου τα δεδομένα ήταν σε κάδρο αρνητικό.
Στις πρώτες αγωνιστικές ημέρες η ΔΟΞΑ έδειχνε εκτός κατηγορίας, η έλευση όμως του προπονητή κ.Κατσαβάκη έδωσε ταυτότητα και αγωνιστικούς προσανατολισμούς και οι ισοπαλίες με ΑΕΚ (ΟΑΚΑ) και ΟΣΦΠ (Καυτατζόγλειο) έκαναν σίγουρα αίσθηση και αναπτέρωσαν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών.
Ο οικοδεσπότης της αναμέτρησης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με την ηγετική παρουσία του κ.Κωστούλα έλυσε τα γηπεδικά προβλήματα χωρίς να ξενιτευτεί (όπως εν προκειμένου οι φιλοξενούμενοι) και ο προγραμματισμός του έμψυχου υλικού ήταν ανάλογος της κατηγορίας. Με τα παραπάνω να έχουν προηγηθεί, Παναιτωλικός και Δόξα κατέρχονται στην αναμέτρηση της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια αζίζει να τονισθεί η κοινή πορεία και παρουσία σε Γ και Β Εθνική κατηγορία με τις αντίστοιχες αναμετρήσεις να προσελκύουν χιλιάδες φιλάθλων σε Αγρίνιο και Δράμα και να επικρατεί ενας πρωτόγνωρος για τα Ελληνικά δεδομένα Αθλητικός Πολιτισμός. Εχει ανάγκη το καταταλαίπωρο ποδόσφαιρό μας Συλλόγους Σωματεία και ΙΔΕΕΣ που να συγκινούν τις ευρύτερες τάξεις οχι μόνο οπαδών αλλά και ανθρώπων που αγαπούν τον Αθλητισμό.
Πέρα όμως από κάθε θεωρητική αναφορά υπάρχει ο σκληρός επαγγελματισμός και η κατάκτηση της Νίκης ανεξαρτήτου ψυχισμού και συναισθημάτων. Ετσι στην αναμέτρηση της Τετάρτης ο γηπεδούχος Παναιτωλικός θα ΄΄βγει΄΄ να αναζητήσει το γκολ σε μία άμυνα που έδειξε στοιχεία ανταπόκρισης σε πίεση και εδώ είναι το ζητούμενο που είναι ο χρόνος. Η πάροδός του χωρίς γκολ των γηπεδούχων θα αναβάζει τους φιλοξενούμενους και σε ψυχολογία αλλά και σε μέτρα στο τερέν.
Η Δοξα στην Τρίπολη αδίκησε την προσπάθειά της αφού σε 3 κλασσικές ευκαιρίες δεν πέτυχε τέρμα και σίγουρα τώρα στο Αγρίνιο θα έχει μια πολλαπλάσια δυσκολότερη αποστολή.
Είναι ντέρμπι καθ’ όσον το γνωρίζουν οι κ. Κατσαβάκης -Τεννές και ανάλογα προετοιμάζουν τις ομάδες τους. Παρά τη διαφαινόμενη υπεροχή των γηπεδούχων και λόγων στατιστικών και ψυχολογίας (έδρα κτλ.), ο ανασταλτικός τομέας και η λειτουργία του για τους φιλοξενούμενους θα είναι το κυρίαρχο γεγονός, σε συνάρτηση πάντα της αντίστοιχης επιθετικής ανάπτυξης των γηπεδούχων. ΄Ιδωμεν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.