Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Άνιση μεταχείριση στο Κύπελλο καταγγέλει ο Παναιτωλικός

Άνιση μεταχείριση στο Κύπελλο καταγγέλει ο Παναιτωλικός

1378466595_140618Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργο Σαρρή και τον πρόεδρο της Super League, κ. Γιάννη Μώραλη έστειλαν σήμερα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός, Α.Ε.Λ. Καλλονής, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, αυτές δηλαδή που προβιβάστηκαν φέτος στην πρώτη κατηγορία . Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Α.Ε.Λ. Καλλονής και Παναιτωλικός, διαβάζοντας την Προκήρυξη Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2013 – ’14, διαμαρτυρόμαστε για την άνιση μεταχείριση έναντι των υπολοίπων ομάδων της Super League.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 της Προκήρυξης οι τέσσερις ομάδες που προβιβάσθηκαν στην πρώτη κατηγορία την τρέχουσα περίοδο, θα τοποθετηθούν σε κληρωτίδα έτσι ώστε να προκύψουν δύο, οι οποίες θα τοποθετηθούν μαζί με τις ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Το συγκεκριμένο άρθρο συνιστά άνιση μεταχείριση των ομάδων μας καθώς σε μια διοργάνωση όπως είναι το Κύπελλο Ελλάδος δεν αντιμετωπίζονται ως ομάδες της Super League».

Για την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Καλλονής: Κώστας Παπαδόπουλος
Για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: Σταμάτης Βελλής
Για την ΠΑΕ Εργοτέλης: Ιωάννης Δασκαλάκης
Για την ΠΑΕ Παναιτωλικός: Φώτης Κωστούλας

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.