Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Παναιτωλικός και άλλες 12 ΠΑΕ καταδίκασαν “τις πρακτικές Σκάι- Παναθηναϊκού”

Παναιτωλικός και άλλες 12 ΠΑΕ καταδίκασαν “τις πρακτικές Σκάι- Παναθηναϊκού”

137690777549Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Super League  Το σύνολο των μελών του , με την εξαίρεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποφάσισε τη δικαστική συνδρομή στη Forthnet σε σχέση με τη χρήση στιγμιοτύπων αγώνων της Super League από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Εξάλλου,  όπως αναφέρεται στη  σχετική ανακοίνωση, σε απάντηση αιτήματος της Forthnet 13 ΠΑΕ (Άρης, Βέροια, Εργοτέλης, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, SKODA Ξάνθη) καταδίκασαν τις πρακτικές της «κοινής διοίκησης» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τις οποίες δυσφημείται τόσο η Forthnet, όσο και το ποδόσφαιρο εν γένει. Δύο ΠΑΕ (Απόλλωνας, ΠΑΟΚ) καταδίκασαν τις πρακτικές δυσφήμισης της Forthnet από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αυτοτελώς, όσο και του ποδοσφαίρου εν γένει. Διαφώνησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα απορρίφθηκε αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το σύνολο των ΠΑΕ περί δικαστικής συνδρομής της Super League υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε σχέση με τη διμερή συμφωνία της εν λόγω ΠΑΕ με τη Forthnet, η οποία δε σχετίζεται με τη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων. Απορρίφθηκε και  αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητήθηκε να καταδικαστεί από τη Super League η θέση της Forthnet περί ταύτισης των διοικήσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι με ψήφους 13-3 (Απόλλωνας, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός). Διευκρινίζεται ότι οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Απόλλωνας που μειοψήφισαν, αιτιολόγησαν τη θέση τους υποστηρίζοντας ότι δεν προκύπτει «νομική» ταύτιση των διοικήσεων των δύο εταιρειών.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.