Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Παναιτωλικός και Κωστούλας ανακαλούν…

Παναιτωλικός και Κωστούλας ανακαλούν…

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

kamp-640x360Με την υπ’ αρ. 220/2014 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ υποχρεούται να ανακαλέσει τα δυσμενή σχόλια που είχε κάνει στις 9.3.2014 μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει την ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του «διαιτητή» Κάμπαξη, που αποσβολωμένο το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε στο γήπεδο της Λειβαδιάς».
Ανακαλεί.

Με την ίδια απόφαση υποχρεούται να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Φώτης Κωστούλας στις 9-3-2014 μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και συγκεκριμένα:
1. «Ελπίζω να μην περιμένουμε άλλα 88 χρόνια ακόμα για να δούμε καλή διαιτησία. Τέτοιου είδους διαιτησίες από διαιτητές – μαϊμού, όπως ο Κάμπαξης, δεν μπορεί να συνεχίζονται».
Ανακαλεί.
2. «Θα κάνω έκκληση στην ΕΠΟ και στον κ. Σαρρή να κάνει κάτι με τα «κοράκια» τύπου Κάμπαξη. Δεν αντέχω άλλα αίσχη. Φέτος χωρίς ανθρώπινα λάθη, μας έχουν κλέψει 14 βαθμούς διαιτητές – παραγγελίες τύπου Κάμπαξη, από διαιτητές – μαϊμούδες που μοιάζουν σε όλα παρακινούμενοι».
Ανακαλεί.
3. «Έρχονται δασκαλεμένοι με εντολές από πίσω και στόχο να μας κλέψουν βαθμούς. Δασκαλεμένοι προφανώς από συνεταίρους μας…».
Ανακαλεί.
4. «ο κ. Κάμπαξης τελούσε υπό μισθοφορική υπηρεσία με εντολή να δώσει τους βαθμούς στη συγκεκριμένη ομάδα…».
Ανακαλεί.
5. «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ βρώμικο για να μπορώ να αντέξω τη δυσοσμία…».
Ανακαλεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. nektsak

    To πιθανότερο σε πέντε χρόνια να νοιώσει την ανάγκη να ανακαλέσει και μια άλλη δήλωση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.