Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Παναιτωλικός καλεί βουλευτές να πάρουν θέση…

Παναιτωλικός καλεί βουλευτές να πάρουν θέση…

Μάχη μέχρι τελικής… δικαίωσης θα δώσει ο Παναιτωλικός στον αγώνα που διεξάγει επιδιώκοντας την τιμωρία του Πανιωνίου και της Κέρκυρας.

Ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση στο δεύτερο βαθμό, και με τη Super League αύριο να σπεύδει να επικυρώσει τον βαθμολογικό πίνακα, ο Παναιτωλικός σκοπεύει να απευθυνθεί στους  οκτώ βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στους αυτοδιοικητικούς  άρχοντες του δήμου και της Περιφέρειας ,ζητώντας τη συνδρομή τους στην προσπάθειά του .

Παρόμοια τακτική εφαρμόζει τις τελευταίες ημέρες ο Εργοτέλης, ο οποίος ενημέρωσε τους βουλευτές Ηρακλείου, οι οποίοι μάλιστα θα συναντηθούν για το θέμα  με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, καταθέτοντας παράλληλα επερώτηση στη Βουλή.

Οι δικηγόροι του Παναιτωλικού λοιπόν  έτοιμάζουν ένα έγγραφο – υπόμνημα το οποίο θα αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς (βουλευτές, αυτοδιοίκηση κτλ), ώστε να ενημερωθούν για το νομικό πραξικόπημα και θα τους ζητηθεί να πάρουν ανοικτά θέση. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός άλλωστε διεμήνυσε ξεκάθαρα πως θα συνεχίσει μέχρι τέλους τη μάχη για να αποδειχτεί η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Πλέον, έχει ένα λόγο επιπλέον να το πράξει, αποδίδοντας φόρο τιμής στον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος ήταν συνοδοιπόρος σ’ αυτόν τον αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.