Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου: Στους πρώτους η ΓΕΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου: Στους πρώτους η ΓΕΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΘΡΟ 1Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, η ομάδα στίβου της Γ.Ε.Α. έδωσε δυναμικό παρόν, τοποθετώντας τον αγρινιώτικο σύλλογο  στις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη.
Στα 6000μ. Νέων Γυναικών, η Γεωργία Σταμούλη κατέκτησε την 1η θέση και το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Ανωμάλου Δρόμου. Στο ίδιο αγώνισμα  η Αθηνά Σταμούλη τερμάτισε 15η.
Στα 6000μ. Εφήβων, ο Κώστας Σταμούλης πήρε την 4η θέση και πέτυχε την είσοδό του στην Εθνική Ομάδα. Ο Βασίλης Ματσούκας ήταν 17ος στην ίδια κούρσα.
Στα 4000μ. Παίδων, ο 16χρονος Θοδωρής Αρωνιάδας κατέλαβε την 6η θέση, δίνοντας ελπίδες μεγαλύτερων διακρίσεων για το μέλλον.
Τέλος, στα 4000μ. Νεανίδων, η Κωνσταντίνα Σταμούλη τερμάτισε 6η, δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία της μετά από ένα χρόνο απουσίας.
Είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν, όσο και ο προπονητής τους  Μπάμπης Ποσονίδης και ο έφορος του τμήματος στίβου της Γ.Ε.Α., Γιώργος Κοτρότσος.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ1

ΟΜΑΔΑ 2015

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.