Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Πανεπιστήμιο Αγρινίου:Στον αέρα ακόμη και η σίτιση των φοιτητών

Πανεπιστήμιο Αγρινίου:Στον αέρα ακόμη και η σίτιση των φοιτητών

Σε δυσχερή κατάσταση παραμένουν τα οικονομικά του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας του Αγρινίου. Πολλές είναι οι δυσλειτουργίες στο ίδρυμα και προσφάτως κυριάρχησαν στην τοπική ατζέντα παράλληλα με την επίσκεψη του ειδικού γραμματέα Β. Παπάζογλου τη Μ.Δευτέρα.
Ένα μήνα μετά όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Συνείδηση ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί ο προϋπολογισμός αλλά και να γίνει αυτό δεν θα είναι εφικτή η εκτέλεση οικονομικών διαδικασιών αφού δεν υπάρχει οικονομική υπηρεσία.
Στις οικονομικές συναλλαγές του ιδρύματος καταγράφεται δυστοκία ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ανάδοχος της σίτισης των φοιτητών είναι απλήρωτος όλη τη χρονιά, το προσωπικό δεν έχει λάβει μισθούς από τον Μάρτιο και υπάρχουν οφειλές και εξώδικα για τα ανεξόφλητα μισθώματα του ενοικίου για το χώρο που στεγάζεται η λέσχη. Αν δεν υπάρξει μάλιστα εξέλιξη ορατό είναι το ενδεχόμενο διακοπής της σίτισης.
Παράλληλα με άλλες καταγγελίες που ήρθαν σε γνώση του agrinionews καταγράφεται και δυστοκία πληρωμών προς προμηθευτές υλικών, απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των σχολών και της φοιτητικής μέριμνας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.