Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Εκφράζει η θέση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο;

Εκφράζει η θέση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο;

H πρώτη  ανάγνωση της ανακοίνωσης που υπογράφεται από  τους “Νέους & Νέες ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου”     δείχνει ότι δεν πιστεύει στη βιωσιμότητα του Πανεπιστημίου  ως “Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας”.

Στις εκλογές του Ιουνίου το 30,81% στον “Καποδιστριακό Δήμο Αγρινίου” ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και αντίστοιχα το 27,89% στον διευρυμένο Δήμο. Άνθρωποι  που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή επέλεξαν το συγκεκριμένο κόμμα.

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι όλοι αυτοί έχουν αυτή την εκδοχή για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος. Πόσο μάλλον όταν είναι αρκετοί νέοι άνθρωποι που επέλεξαν αυτό το κόμμα.

Το ζήτημα είναι ποιους ακριβώς εκφράζει  αυτή η ανακοίνωση.

Στα προβλήματα που θέτει η ανακοίνωση θα συμφωνήσω απόλυτα. Το θέμα είναι σε ποια λύση  στρέφονται αυτά. Δηλαδή αντι να τα κάνουμε αυτοκριτική για  να γίνουμε καλύτεροι, να  αφήνουμε παραθυράκια του στυλ “Κάθε σενάριο μεταφοράς, υπαγωγής σε άλλο πανεπιστήμιο ή διακοπής λειτουργίας μας βρίσκει αντίθετους αν δεν λαμβάνει υπόψιν τα ακαδημαικά κριτήρια που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία ενός πανεπιστημίου”.

Η κάθε νεολαία κόμματος μπορεί να έχει την άποψη της. Και η Δημοτική Οργάνωση Αγρινίου τη δική της.Και ο κάθε πολίτης όμως την δική του, βλέπει και κρίνει.

 

Άγριος

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.