Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παπαδάτου-Κωνωπίνα-Κατούνα, o δρόμος της ταλαιπωρίας

Παπαδάτου-Κωνωπίνα-Κατούνα, o δρόμος της ταλαιπωρίας

Αν κάποιος οδηγός περάσει από τους δρόμους της ενδοχώρας του Ξηρομέρου, σίγουρα στο πρόσωπό του θα κυριαρχήσει η απογοήτευση και η οργή. Πρόκειται για ένα τριτοκοσμικό οδικό δίκτυο χωρίς οριζόντια και κάθετη σήμανση, χωρίς πληροφοριακές πινακίδες σε επικίνδυνα σημεία καρμανιόλες, γεμάτο λακούβες απόρροια της κακής ποιότητας κατασκευής των δρόμων και της ανύπαρκτης συντήρησης…
Και όλα αυτά, είναι δείγματα της αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων αλλά και της εγκατάλειψης από την πολιτεία στα «ξεχασμένα» χωριά μας!
Ειδικά στο κομμάτι του επαρχιακού δρόμου Παπαδάτου – Κωνωπίνα – Κατούνα και συγκεκριμένα από τον Κόζιακα – Αρβανοβά – Διασταύρωση – Κοκκινοπήλια, η κατάσταση του οδοστρώματος είναι απαράδεκτη και οι οδηγοί πρέπει να «ψαρεύουν» στο δρόμο για να αποφύγουν τις λακούβες με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφαλή οδήγηση.
Ιδιαίτερα δε την νύκτα, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να αποφύγουν τις «παγίδες» – λακούβες που καραδοκούν, ανυπομονώντας να σακατέψουν το διερχόμενο όχημα και να προξενήσουν ατύχημα στους επιβαίνοντες.
Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, γνωρίζοντας την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Δήμοι ελέω Καλλικράτη, αλλά και λόγω της γενικότερης τραγικής οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η πατρίδα μας, κάνει έκκληση στον Δήμαρχο κ. Νίκο Σολδάτο, να συντηρήσει άμεσα το κομμάτι αυτό του δρόμου μπαλώνοντας τουλάχιστον τις λακούβες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας, Φύλλο (65)

xiromeronews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.