Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Παπαθανάσης: Συνεχίζω για τη Ναυπακτία

27-10-10-ce95ce93ce9ace91ce99ce9dce99ce91ce95ce9ace9bce9fce93ce99ce9ace9f3Το όνομα του πρώην δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση ενεπλάκη στη σεναριολογία για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας που θα στηρίξει η ΝΔ. Σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ευχαριστεί για την τιμητική πρόταση αναφέροντας παράλληλα πως  έπειτα από ώριμη σκέψη αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα για την ανάπτυξη της Ναυπακτίας. Αναλυτικά αναφέρει ο Θανάσης Παπαθανάσης:

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κόμμα της Ν.Δ. για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετάσχω στις εκλογές του Μαίου ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτική Ελλάδος.

Έπειτα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα για την ανάπτυξη της Ναυπακτιάς με όλους εσάς στο πλευρό μου.Η αγάπη μου για τον τόπο ήταν εκείνη που υπερίσχυσε έναντι της πολύ τιμητικής θέσης του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος.Η συνέχιση και η ολοκλήρωση των έργων στην Ναυπακτία αποτελεί για μένα πρωταρχικό στόχο. Ας ενώσουμε λοιπόν όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για την Ναυπακτία.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.