Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Παπαναστασίου: απούσα η δημοτική αρχή στην ενότητα Νεάπολης

Παπαναστασίου: απούσα η δημοτική αρχή στην ενότητα Νεάπολης

1

Aνακοίνωση του συνδυασμού ««Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» :
Η απουσία της δημοτικής αρχής είναι χαρακτηριστική στην Δ.Ε Νεάπολης και εκφράστηκε από την πλειοψηφία των κατοίκων κατά την επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» επισκέφθηκε με υποψηφίους συμβούλους, τα Τριανταιϊκα ,το Ελαιόφυτο και τη Μεγάλη Χώρα. «Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαν οι υποψήφιοι της σημερινής πλειοψηφίας να περπατήσουν τους δρόμους των Τριανταιϊκων και της Μεγάλης Χώρας » σχολίασε ο κ.Παπαναστασίου ακούγοντας τα παράπονα των δημοτών για το τραγικό οδικό δίκτυο.. Το οικόπεδο 24 στρεμ. που σχεδιάστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Κώστα Καπελάκη για κατασκευή γηπέδου και αθλοπαιδιές , έμεινε εγκαταλελειμμένο 8 ολόκληρα χρόνια λόγω της δημοτικής αδράνειας.
Ακόμη τραγικότερη είναι η κατάσταση στη Μεγάλη Χώρα που τις νυχτερινές ώρες επικρατεί βαθύ σκοτάδι αφού υπάρχει έλλειψη φωτισμού σε πολλά σημεία ακόμη και στους κεντρικούς άξονες ,όπως και των Τριανταιϊκων.
Στη Μεγάλη Χώρα η πλατεία δεν έχει αποπερατωθεί ,στο γήπεδο δεν έχει τοποθετεί τάπητας ενώ το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει έλλειψη νεκροταφείου. «Ευτυχώς οι εκλογές είναι πολύ κοντά. Οι πολίτες θα αναδείξουν στην διοίκηση του Δήμου τις δυνάμεις που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να προωθήσουν ουσιαστικές λύσεις, γιατί έχουν πρόγραμμα με κοινωνικές ευαισθησίες και στόχους. Αποτελεί ασέβεια να μην ενδιαφερόμαστε για εξεύρεση χώρου για νεκροταφείο και ο δρόμος που συνδέει το χωριό με το νεκροταφείο να είναι σε άθλια κατάσταση.» κατέληξε ο κ. Παπαναστασίου.

2 3 4 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.