Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Παπαναστασίου: η γενιά του «Όχι» συνεχίζει να εμπνέει

Παπαναστασίου: η γενιά του «Όχι» συνεχίζει να εμπνέει

Στο Μεσολόγγι ο Γ. Παπαναστασίου
Στο Μεσολόγγι βρέθηκε σήμερα συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Ζούμε Δυτικά», Γιώργος Παπαναστασίου.
Μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης σε μήνυμά του για την σημερινή μέρα σημείωσε πως: «Έχουν περάσει 71 χρόνια και η γενιά του «Όχι» συνεχίζει να εμπνέει με την ίδια ένταση και τα ίδια συναισθήματα. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από προφανές στα πρόσωπα ιδιαίτερα της μαθητικής νεολαίας του τόπου μας γεγονός που μας δίνει κουράγιο, δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.
Τα χρόνια που διανύουμε είναι σίγουρα από τα κρισιμότερα της μεταπολεμικής Ελλάδας. Δυστυχώς τα μηνύματα εκείνης της εποχής, δεν φαίνεται να γίνονται πλήρως αντιληπτά από όσους σήμερα διαχειρίζονται την τύχη ενός υπερήφανου λαού που δεν έχει μάθει ποτέ να λέει άκριτα «ναι». Η γενιά του ’40 έκανε το αδύνατο δυνατό αφήνοντας βαριά παρακαταθήκη. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη σεβαστούμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.