Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Παπαναστασίου: «Θα αποχωρώ από το δημοτικό συμβούλιο όταν γίνεται σόου»!

«Κόλαση» το δημοτικό συμβούλιο Aγρινίου από αντεγκλήσεις Τραπεζιώτη και Γκούντα, με τον δήμαρχο Αγρινίου να κάνει λόγο για «μικροπολιτική» και “show on camera”.

DSCN1126Ένα αίτημα του κ. Τραπεζιώτη για τον λόγο «επί προσωπικού» στο δημοτικό συμβούλιο έφερε ένταση που είχε καιρό να δει το Σώμα και προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου. Ο κ. Τραπεζιώτης επανέφερε το θέμα των προσωπικών χαρακτηρισμών που είχε κάνει ο κ. Γκούντας εναντίον του στο δημοτικό συμβούλιο, τις οποίες όμως άπαντες είχαν την αίσθηση ότι είχε ανακαλέσει. Κάτι τέτοιο φαίνεται δεν το δέχτηκε ο κ. Τραπεζιώτης θεωρώντας ότι δεν υπήρξε σαφής ανάκληση των χαρακτηρισμών με αποτέλεσμα να προβεί εκείνος σε χαρακτηρισμούς, κάνοντας και αναφορές σε θηλυκό γένος(«ερίτιμος κυρία»)! Στη συνέχεια ξεκίνησε να αναφέρεται διεξοδικά στα δάνεια τα οποία είχε πάρει ως δήμαρχος Θεστιέων για 12 οικόπεδα(με αναφορές και σε δρόμους και σχολεία), με προφανή στόχο και πάλι τον κ Γκούντα καταλήγοντας μάλιστα στο «είναι περιουσία του Αγρινίου ανόητε»! Αυτό έκανε έξαλλο τον κ. Γκούντα που μίλησε για «βαριετέ και επιθεώρηση» με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εκτοξεύονται ακόμη και απειλές όπως «θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα», «δεν σε φοβάμαι», «με επιβεβαιώνεις για την προηγούμενη φορά» κλπ. Μάλιστα όταν κατέθεσε και ερώτηση ο κ. Τραπεζιώτης για τις απευθείας αναθέσεις σε έργα ύδρευσης κ.ο.κ., ο κ. Γκούντας απάντησε ότι «αυτό είναι… ευκολάκι αλλά έχω κι εγώ στοιχεία» δείχνοντας έγγραφα μπροστά του προς τον κ. Τραπεζιώτη.
Ο κ Καζαντζής απείλησε να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί το Σώμα απολογισμό πρώην δημάρχου, ενώ ο δήμαρχος Αγρινίου έφυγε από την αίθουσα αφού έκανε λόγο για «κάποιους που κάνουν συστηματικά σόου μπροστά στις κάμερες και μάλιστα όταν φεύγει η τηλεόραση φεύγουν κι εκείνοι». Τόνισε, δε, και αργότερα ότι δεν θα ανεχτεί ανάλογες συμπεριφορές και μάλιστα ότι θα αλλάξει ο κανονισμός του Δ.Σ. ώστε όλες οι ερωτήσεις να έρχονται γραπτώς για συζήτηση σε επόμενο συμβούλιο. «Δεν τιμά το Συμβούλιο αυτό που κάνετε κάποιοι. Εγώ θα αποχωρώ κάθε φορά που θα υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και σε ένα τυπικό θέμα για το πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου υπήρξε κόντρα Παπαναστασίου-Τραπεζιώτη με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι άλλα ψηφίζει η παράταξή του στις επιτροπές και άλλα λέει στο Δ.Σ. και τον δεύτερο να απαντά ότι έχει δικαίωμα για άλλη πρόταση , κάνοντας τον δήμαρχο Αγρινίου να κλείσει την κουβέντα σε πολύ έντονο ύφος αναφερόμενος πολλές φορές σε «μικροπολιτική».

DSCN1126 DSCN1130 DSCN1131 DSCN1133 DSCN1136 DSCN1137 DSCN1139 DSCN1142 DSCN1144 DSCN1147 DSCN1149

4

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. comments

    Δημιουργική αντιπαράθεση!!Κόσμιος πολιτικός λόγος!Δημοτικό Συμβούλιο απίστευτης παραγωγικότητας!Οιμέ!

  2. Κώστας Παπασπύρου

    Φασιστικές νοοτροπίες αριστερών καταβολών που επιδοκιμάζουν την βία,τις ύβρεις και τις απειλές.Ο Μητσάρας αυτά τα κάνε και στον πρώην δήμο Θεστιέων,τώρα θα σταματήσει…που αναβαθμίστηκε πληθυσμιακά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.