Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Παπαναστασίου: οι πολίτες του δήμου Αγρινίου θα στείλουν ηχηρό μήνυμα (video)

Παπαναστασίου: οι πολίτες του δήμου Αγρινίου θα στείλουν ηχηρό μήνυμα (video)

xcvcvzxcvΣτις 11:30 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, επικεφαλής του συνδυασμού Αγρίνιο Νέα Αρχή, Γιώργος Παπαναστασίου προσήλθε σε εκλογικό τμήμα του 3ου Γυμνασίου ,στο 5ο εκλογικό διαμέρισμα Αγρινίου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Δεδομένου μάλιστα ότι εκείνη τη στιγμή ανέμεναν στο εκλογικό τμήμα πολλοί εκλογείς, ο κ.Παπαναστασίου περίμενε για πολλή ώρα στη σειρά προκειμένου να ψηφίσει.
Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος δήλωσε: «Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον τόπο και για το Αγρίνιο. Πιστεύουμε ότι σήμερα ο λαός του Αγρινίου θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ,θα μας δώσει την ώθηση για ν’ αλλάξουμε την πόλη. Ν’ αλλάξουμε νοοτροπίες και καθεστωτικές αντιλήψεις. Κάναμε έναν πολύ έντιμο αγώνα, προχωρήσαμε μπροστά, δεν μπήκαμε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Ο κόσμος ;άλλωστε γνωρίζει πολύ περισσότερα από αυτά που εμείς νομίζουμε. Δεν αφήσαμε σπιθαμή για σπιθαμή του δήμου Αγρινίου να μην την περπατήσουμε και είδαμε παντού την εγκατάλειψη από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Θεωρώ ότι σήμερα οι πολίτες του δήμου Αγρινίου θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα και θα μας δώσουν τη νίκη»

xcvcv

xcvv

zxcv

xcbxcb

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.