Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Παπαναστασίου: Ο αγώνας της γενιάς μας για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΔήλωση επισημοποίησης της υποψηφιότητας για τη δημαρχία Αγρινίου

Με την ακόλουθη δήλωση ο Γιώργος Παπαναστασίου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Αγρινίου:

Ανέκαθεν πίστευα ότι βασική ευθύνη και συνάμα αρετή του δημόσιου άνδρα, είναι να ζει μέσα στην κοινωνία, να αισθάνεται τον παλμό της και να μην περιχαρακώνεται. Και η μέχρι σήμερα πορεία μου στην δημόσια ζωή, νομίζω ότι έχει αναδείξει αυτή την πίστη μου, αλλά και την βαθιά μου πεποίθησή ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με απτές πράξεις και αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και δεν δίστασα, ούτε αρνήθηκα ποτέ κάποια πρόκληση. Χωρίς να κρύψω την ιδεολογική μου ταυτότητα, δεν την έβαλα ποτέ πάνω από τα δίκαια αιτήματα, τις αγωνίες και τα όνειρα των συμπολιτών μου. Και από την άλλη, παντού και πάντοτε, διατράνωσα την πίστη μου στην ανάγκη για συνεργασία που στοχεύει στο κοινό καλό, αλλά και για ανανέωση και αναγέννηση.

Εδώ και καιρό, φορείς και πολίτες του Αγρινίου, από διάφορες κομματικές και ιδεολογικές αφετηρίες, με παροτρύνετε να αναλάβω πρωτοβουλία για την διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος στην πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και σήμερα πλέον, μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Συμπολίτες και συμπολίτισσες του μεροκάματου, της επιστημονικής κοινότητας. του επιχειρηματικού κόσμου, επισημαίνετε ότι το Αγρίνιο έχει ανάγκη από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που με νέα ματιά και με διάθεση για σκληρή δουλειά θα τρέξουν προς το μέλλον.

Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη.

Μάλλον όμως ήταν η μόνη που θα μπορούσα να πάρω…

Αναλαμβάνω την ευθύνη, μαζί με όλους εσάς που πιστεύετε ότι ένα καλύτερο «αύριο» μπορεί να αντικαταστήσει το γκρίζο «σήμερα».

Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Αγρινίου.

Άνθρωποι χωρίς εξαρτήσεις και υστερόβουλες σκέψεις, που δεν δέχτηκαν ποτέ να γίνουν άβουλα γρανάζια στο σύστημα εξουσίας. Άνθρωποι, που η μόνη επιταγή που πρέπει να ξεπληρώσουν, είναι η επιταγή του ηθικού χρέους για έναν Δήμο που θα είναι πραγματικά μεγάλος, πραγματικά όμορφος, πραγματικά ανεπτυγμένος.

Σύμμαχός μας και κάθε δημότης, απ’ όπου και αν προέρχεται. Εμάς, δεν μας νοιάζει η αφετηρία καθενός, αλλά ο κοινός στόχος και προορισμός. Ο αγώνας μας, δεν είναι αγώνας του «ενός» ή των «ολίγων». Είναι αγώνας όλων. Είναι ο αγώνας της γενιάς μας, για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας!

Και αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ.Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΩΝ 10.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΡΕΣΕ.

 2. Κακος χαμος

  Και ζωή του μέλλοντος αιώνοοοος. Αμήν.

 3. ΜΠΑΜΠΗΣ Ξ.

  Να ελπίζουμε (!!!) στην ίδια δραστηριότητα που επιδείξατε και ως Περιφεριακός σύμβουλος κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ; Αν ναί, τότε το “γκρίζο” θα γίνει ασφαλώς μαύρο…. Και τα δύο πάντως είναι πένθιμα χρώματα.

 4. Αντε παμε

  και μονο να φυγει ο Μοσχολιος και η παρεα του μετα απο τοσα χρονια θα ειναι μεγαλη αλλαγη.

 5. Κώστας Παπαδόπουλος

  ΜΠΑΜΠΗΣ Ξ. Με αναγκάζεις να γράψω! Δεν ήθελα, γιατί δε μου αρέσει να λιβανίζω προεκλογικά. Όλοι θα κριθούν απ’ τα προγράμματά τους κι απ’ την πειθώ για το πώς θα τα υλοποιήσουν. Όμως, αυτά που γράφεις για τον κ. Παπαναστασίου, δεν ευσταθούν. Άλλο αν δεν τον άκουγε κανείς κι όλοι έκαναν του κεφαλιού τους! Εδώ δεν άκουγαν και κάποιοι κορόιδευαν ακόμα και τη δικαιοσύνη και θα ελεγχθούν γι’ αυτό. Έχω στοιχεία και το αναφέρω. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Όσοι με ξέρουν και γνωρίζουν τον αγώνα που κάνω εδώ και τρία χρόνια ως Εκπρόσωπος Κίνησης Πολιτών Καστανούλας, για ανάδειξη κακοτεχνιών και κακοδιαχείρισης τεράστιων ποσών απ’ τους “πρώην” που μας φόρτωσαν χρέη σε άκρως επικίνδυνο τμήμα, ακόμα και για ανθρώπινες ζωές, της 15ης Επαρχιακής Οδού (όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου εδώ, τα γνωρίζουν), πρέπει να πω ότι κι έλεγχος θα γίνει (έχει σχηματιστεί ογκώδης δικογραφία) και χρήματα εξασφαλίστηκαν (400.000 ευρώ) απ’ το Π.Δ.Ε. και το έργο θα γίνει και κάποιοι θα τιμωρηθούν. Αφού όμως πρώτα η υπόθεση έφτασε μέχρι Εισαγγελέα, Ρακιντζή, Σ.Δ.Ο.Ε., Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπουργό Εσωτερικών κι άλλους. Εκτός απ’ το δικό μου πείσμα, ξέρεις ποιος με βοήθησε? Ο κ. Παπαναστασίου στην περιφέρεια – κι ας μην τον ψήφισα – φέρνοντας τα θέματά μου στους αρμόδιους. Άσχετα αν κάποιοι υπεύθυνοι τον “γράφανε”, όπως κι εμένα και θα υποστούν τώρα τις συνέπειες. Αν δεν πιστεύεις, πήγαινε και ζήτησε το φάκελο με τα στοιχεία στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Το ίδιο γίνονταν και στο δήμο Αγρινίου για θέματα αρμοδιότητάς του. Τα έστελνα και στους επικεφαλής της Αντιπολίτευσης. Ρώτησε τον κ. Σταμάτη και τον κ. Νικάκη. Κανείς όμως απ’ αυτούς δεν έφερνε τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο. Με ανάγκασες να γράψω τόσα πολλά. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ποιος και δε χρειάζονται σχόλια που ίσως και μερικά να είναι και κατευθυνόμενα… Ζητάω συγγνώμη κι απ’ τον κ. Παπαναστασίου που τα έγραψα εν αγνοία του. Είμαι σίγουρος πως δε θέλει τέτοιου είδους στήριξη…

 6. ΠΑΝΕ-6

  ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.