Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Παπαναστασίου: προτεραιότητα να ξαναζωντανέψουν τα χωριά

PAPANASTASIOYΟ υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «NEA AΡΧΗ-τόπος να ζεις», σήμερα Σάββατο 29 Μαρτίου περιόδευσε σε Ποταμούλα, , Αμπέλια, και Αγ.Βλάσιο. Για την περιοδεία ο συνδυασμός αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
“Ο κ.Παπαναστασίου μαζί με τους συνεργάτες του δέχθηκε θερμής υποδοχής από τους δημότες με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα των χωριών τους , ενώ εστίασε ιδιαίτερα στην αναφορά και επεξήγηση της βασικής του αρχής για την διοικητική αποκέντρωση και την μεταφορά πόρων και αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινότητες. Όπως τόνισε, βασική του προτεραιότητα είναι να ξαναζωντανέψει τα χωριά και να οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου παραβρέθηκε επίσης στην τελετή εγκαινίων της νέας πλατείας του Αγίου Βλασίου όπου τιμήθηκε και ο Ιωάννης Τσαλάκος, ο οποίος δώρισε το οικόπεδο . Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε τέλος πως θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η περιοχή να αναπτυχθεί τουριστικά του και παράλληλα να δρομολογηθούν λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν : το οδικό δίκτυο, προβλήματα ύδρευσης αλλά και άρδευσης καθώς και της ελλιπής αστυνόμευσης “

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Μάκης

  Συγγνώμη αλλά η φωτογραφία δεν είναι από την εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Βλάση?Για ποια περιοδεία μιλάει?Στις περιοδείες που βρήκε θερμή υποδοχή δεν έβγαλε φωτογραφίες? Εν ολίγοις συμφωνώ με τον κ. Παπαδόπουλο από πάνω στο ότι με τέτοιες κινήσεις δεν έχει κανένα λόγο η υποψηφιότητα Παπαναστασίου!

 2. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

  Κ.υποψήφιε δήμαρχε .Στα χωριά που επισκέφτηκες ( κατάγομαι κι εγώ από εκεί), οι θάνατοι των δημοτών προηγούνται με ποσοστό 5000% των γεννήσεων.Τα δε δημοτικά σχολεία της περιοχής έχουν από 2-13 μαθητές το καθένα.Αναλυτικά :Άγιος Βλάσιος 9,Πεντάκορφο 2,Κυπάρισσος 13,Ποταμούλα 11,Σαργιάδα 4,Ραΐνα 4.Αυτά που δεν αναφέρονται έχουν κλείσει εδώ και δέκα χρόνια απ΄την ανυπαρξία γεννήσεων.
  Καλές είναι οι πλατείες δεν λέω για να κάνουν βόλτα οι αλεπούδες με κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας πληρωμένη απ’τους άμοιρους φτωχο- δημότες…
  Δεν ζωντανεύοον οι νεκροίοιοιοιοιοιοιοιοι.!!!!!!!!!(δημώδες άσμα).

 3. Κακος χαμος

  Σωστά τα είπε ο προηγούμενος. Εδώ λες οτι τα εργα είναι δεν υπάρχουν και πας στα εγκαίνια;

 4. ΠΑΝΕ-6

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ? ΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ 525 ΟΥΤΕ ΚΑΝ 575 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ 10.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.ΚΡΙΜΑ.

 5. Μαίρη Τ.

  Ώπα! Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Κι έγραψα στο άλλο θέμα πιο πάνω που λέει για τα εγκαίνια, ότι στενοχωρήθηκα που δεν το έμαθα και δεν πήγα. Ήθελα πολύ να πάω, γιατί ο Άγιος Βλάσης ήταν κέντρο όταν εγώ πήγαινα γυμνάσιο από εκεί στα ορεινότερα. Καλύτερα που δεν πήγα όμως! Θα έβλεπα τον κ. Παπαναστασίου να κάθεται δίπλα από το Μοσχολιό και τον πρώην δήμαρχο από την Αράχωβα; Κι άλλους βλέπω από την Αράχωβα. Ρε Παπαναστασίου, που ήθελα να κάνω αγώνα για σένα τι κατάντια είναι αυτή; Ποιος σε συμβούλεψε; Αυτός που είναι δίπλα σου, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στο Αγρίνιο; Τι σόι αντιπολίτευση έκανε μου λες; Μια χαρά σου τα σέρνει ο κ. Παπαδόπουλος πιο πάνω. Και λίγα σου γράφει! Από ότι φαίνεται αυτός δεν έχει φιλίες με κανέναν και γι’ αυτό τον θαυμάζω και διαβάζω όλα τα σχόλια που γράφει. κ. Παπαδόπουλε εκείνα τα στοιχεια που σου ζήτησα με σχόλιο εκεί για τον Τορουνίδη ισχύουν; Κι ότι έστειλες στον Εισαγγελέα Διαφθοράς εκείνα που μου έγραφες; Σα δημότισα του δήμου Παρακαμπυλίων που ήταν πριν ξέρω πολύ καλά το ενδιαφέρον που έδειξε για μας τους ορεινούς αυτός ο δήμαρχος από την Αράχωβα που κάθεται εκεί. Μόνο το χωριό του κοίταξε!

 6. Μαίρη Τ.

  Δυστυχώς φοβάμαι για τη δουλειά μου κ. Παπαδόπουλε! έχω κι ένα μήνα τώρα στο περίμενε. Έχω συγγενείς στο Πεντάκορφο ( Αράχωβα τη λέμε εμείς στα χωριά) κι έμαθα για εσάς.Έμαθα και το τηλέφωνό σας .Θα σας πάρω. Δεν πιστεύω να ενοχλήσω.

 7. GG

  Βάλε στο πρόγραμμά σου, ως ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα, το διαχειριστικό έλεγχο όλων των πρώην δήμων που συνενώθηκαν με το Αγρίνιο (ασήκωτα χρέη, “πονηρά” δάνεια της τελευταίας χρονιάς, ποσοτικό και ποιοτικό έλεγχο έργων που τώρα θέλουν όλα ανακατασκευή, παραλαβές έργων των “πρώην” απ’ τον καλλικρατικό δήμο Αγρινίου κτλ…). Αν δεν βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτό, που αποτελεί τον διακαή πόθο ΟΛΩΝ των δημοτών, αποσύρσου απ’ την υποψηφιότητά σου τώρα που είναι νωρίς! Ξέρεις τι λέει ο κόσμος εδώ έξω; Μόνο ο Τραπεζιώτης ΘΑ ΚΑΝΕΙ έλεγχο και κανείς άλλος! Δεσμεύσου, λοιπόν, σύντομα. # βεβαίως διαχειριστικό έλεγχο και στο Δημο Αγρινιου για να βγουν στην επιφάνεια όλα. Αλλά πως θα τον κάνεις αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ανακατεμένοι και μελοντικοί συμβουλοί σου. Ιδωμεν.

 8. GG

  Καλά τώρα οι πλατειούλες και τα παραμύθια θα αλλάξουν τη μοίρα αυτού του τόπου.
  Έργα που κόβονται στα μέτρα των ημετέρων για να κονομήσουν κάνα φράγκο, ποιός θα πηγαίνει στις πλατείες τα κατσίκια; – αν υπάρχουν και αυτά.
  Αλήθεια τι έγιναν τα 150 άνευ σύμβασης έργα του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων και οι εκατοντάδες τωνάλλων Δήμων.
  Πώς μοιράζει ο Δήμος Αγρινίου τις απευθείας αναθέσεις; Γιατί κατατμήζει τα έργα; Ας δώσει λίστα σε ποιούς έδωσε απευθείας αναθέσεις. Εργολάβους, Μηχανικούς, Γιατρούς , Δικηγόρους άλλους επαγγελματίες
  Θα απαντήσετε Κύριοι υποψήφιοι για όλα αυτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.