Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Παράδειγμα τα Καλύβια

ÐÁÏÊ2.cdrΜια κίνηση η οποία πραγματικά δείχνει ένα διαφορετικό ήθος και ύφος για ερασιτεχνική ομάδα του νομού μας, αποτελεί η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων να θέσει για τρεις εβδομάδες εκτός επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τον τερματοφύλακα της ομάδας, διότι υπέπεσε σε παράπτωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς εναντίον φιλάθλων αντίπαλης ομάδας, στον πρόσφατο αγώνα με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη  αναφέρει τα εξής:

“ Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ανακοινώνει ότι τιμωρεί με εικοσαήμερο αποκλεισμό από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας μας τον τερματοφύλακα Γιώργο Ανδριόπουλο, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους του Αχελώου Αγγελοκάστρου στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Πήραμε αυτή την απόφαση παρότι το κόστος είναι σημαντικό, αφού η ομάδα μας αυτό το διάστημα μένει με έναν τερματοφύλακα. Όμως, θεωρούμε σημαντικότερη την συμπεριφορά, την υπεύθυνη στάση και τον αλληλοσεβασμό, που οφείλουν να έχουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και όσοι γενικότερα ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (διοικήσεις, φίλαθλοι κ.λ.).

Το Δ.Σ. “

kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.