Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Παράπονα στην Αλυζία για το ασύρματο internet

Παράπονα στην Αλυζία για το ασύρματο internet

Δέκτες πολλών παραπόνων, προφορικών αλλά και με e-mails, έχουμε γίνει τελευταία, σχετικά με τη παύση λειτουργίας εδώ και καιρό του ασύρματου δικτύου για ελεύθερη πρόσβαση στο internet, που είχε τοποθετήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή στη Κανδήλα και στο Μύτικα.
Όλοι παραπονιούνται και διαμαρτύρονται αναφέροντας, πως σε τόσο χαλεπούς οικονομικά καιρούς, μένουν χωρίς διαδίκτυο και πλέον αναγκαστικά άλλη μία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για το σπίτι βρίσκεται εν όψη και προστίθεται στις τόσες άλλες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό.
Πολλοί δημότες εξυπηρετούταν με το internet που είχε τοποθετήσει ο πρώην Δήμος Αλυζίας και πολλοί μαθητές επίσης είχαν ελεύθερη πρόσβαση και το χρησιμοποιούσαν για διάφορες εργασίες τους. Επίσης πολλοί επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες με χαρά διαπίστωναν ότι υπάρχει η πολύ καλή αυτή υπηρεσία και την χρησιμοποιούσαν.
Τα εύλογα ερωτήματα λοιπόν όλων αυτών είναι, «μα καλά ο Δήμος Ξηρομέρου βρήκε να κάνει οικονομία με το να μη πληρώνει δύο συνδέσεις internet στη Κανδήλα και στο Μύτικα;», «δαπανήθηκαν κάποια χρήματα για προμήθεια εξοπλισμού ασύρματου δικτύου στη Κανδήλα και στο Μύτικα, αυτά δεν τα λογαριάζουν καθόλου;».
Εύλογα τα ερωτήματα λέμε εμείς και προσθέτουμε ότι λέμε ναι στην οικονομία, λέμε όχι στη σπατάλη, αλλά το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να το ξαναδούν καλύτερα στο Δήμο Ξηρομέρου.

mytikaspress.blogspot.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.