Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Παράσταση διαμαρτυρίας από τη Β’ ΕΛΜΕ για τα κενά

Παράσταση διαμαρτυρίας από τη Β’ ΕΛΜΕ για τα κενά

060614185950_0773Το προεδρείο της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε χθες το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία του Νομού και στα σχολεία όλης της χώρας από την έλλειψη εκπαιδευτικών.
Στο Νομό μας τα κενά εκπαιδευτικών γενικής παιδείας, μετά από δύο φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών, παραμένουν 52 δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων.
«Η κατάσταση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα κακής διαχείρισης. Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που δε γίνονται διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών και το πρόβλημα θα εντείνεται χρόνο με το χρόνο, όσο το πολιτικές λιτότητας και απαξίωσης των δημόσιων αγαθών συνεχίζονται», σημειώνει το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ.
«Αγωνιζόμαστε για διορισμούς ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού, ώστε να σταματήσει η κατάσταση ομηρίας χιλιάδων συναδέλφων και ταυτόχρονα να λυθεί το πάγιο πρόβλημα των χιλιάδων χαμένων ωρών κάθε χρόνο λόγω των ελαστικών σχέσεων εργασίας», υπογραμμίζει εξάλλου η Β’ ΕΛΜΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Ρε παιδιά δεν γίνεται και διορισμούς καθαριστριών, σχολικών φυλάκων, πρώην καθηγητών ΕΠΑΛ ΚΑΙ διορισμούς δασκάλων και καθηγητών.

    Ψηφίσατε τους διορισμούς των άλλων και τώρα δεν περισσεύει για εσάς… Λογικό δεν είναι;

    Και σταματήστε να διαβάζετε alfavita… Διαβάστε κανένα οικονομικό site να δείτε τι γίνεται στη χώρα, γιατί κοιμάστε όρθιοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.