Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Παραίτηση Καραγεωργίου…

“Θα είναι καλύτερα για τον Παναιτωλικό” είπε στον Κωστούλα

Παρελθόν αποτελεί  ο Νίκος Καραγεωργίου από τον πάγκο του Παναιτωλικού. Σήμερα ο καβαλιώτης τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση της αγρινιώτικης ομάδας η οποία είχε και κάθε λόγονα την κάνει …αποδεκτή . Η  πρωινή προπονηση έγινε από τον βοηθό προπονητή ενώ οι πληροφορίες θέλουν άμεσα να ανακοινώνεται το όνομα του νέου προπονητή ενώ πιθανότατα-αν δεν υπάρχει εξέλιξη, την Κυριακή στον πάγκο να καθήσει ο Παπαματθαιάκης . Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ “ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. στην οποία έθεσε θέμα παραίτησης του, γιατί όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο για την ομάδα.Ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Α.Ε. για την συνεργασία και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έθεσε”.

Ηταν κοινό μυστικό ότι το κλίμα βάρυνε για τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας καθώς παρά την αμέριστη μέχρι πρότινος  στήριξη που απολάμβανε από τον Φώτη Κωστούλα τα τελευταία αποτελέσματα (και κυρίως οι εμφανίσεις)  δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες κανενός στο Αγρίνιο. Ο Νίκος Καραγεωργίου παρά το μεγάλο χρονικό περιθώριο καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας απέτυχε να την παρουσιάσει έτοιμη για το πρωτάθλημα, ενδεχομένως απέτυχε και στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού,  ενώ η ομάδα λίγο πριν το μισό του πρωταθλήαμτος δεν έδειξε  σημάδια ανάκαμψης κάνοντας ορατό το κίνδυνο να χαθεί το τρένο της ανόδου.

Μετά τις ήττες σε Βόλο και  Κρήτη η  εικόνα περι επικείμενης αποχώρησης  του Νίκου Καραγεωργίου έδειχνε ως μη αναστρέψιμη ενώ χθες φούντωσαν τα σενάρια που τελικώς επιβεβαιώθηκαν. Σημειωτέον εξάλλου πως χθες έλαβε χώρα συνάντηση μελών του Δ.Σ. με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα όπου συζητήθηκε το θέμα και όλοι ανέμεναν τις σημερινές εξελίξεις.

Με την ανακοίνωσή της η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Νίκο Καραγεωργίου “για την άριστη συνεργασία και του εύχεται, καλή τύχη γιατί το αξίζει και ως επαγγελματίας προπονητής και ως άνθρωπος”.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.