Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Παραιτήσεις για το χάλι της πλατείας της Αμφιλοχίας

Μετά την ανάδειξη από το amfiloxia-blogs.blogspot.gr ( click ΕΔΩ για να το διαβάσετε) της  καντάντια της κεντρικής πλατείας της Αμφιλοχίας, υπήρξαν εξελίξεις.
Την παραίτηση του απο την θέση του υπέβαλε ο Αντιπρόεδρος της επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αμφιλοχίας Κος Μιμηγιάννης Απόστολος, όπως επίσης πρός την ίδια κατεύθυνση σκέφτεται να κινηθεί σύντομα σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας Κος Μπαλάσκας Αθανάσιος.
Και οι δυό αυτοδιοικητικοί αρνούνται να παίξουν το ρόλο της “γλάστρας” σε μιά επιτροπή που δεν έχει καμία αρμοδιότητα μιας και τα θέματα της αιγιαλίτιδας ζώνης στην πόλη της Αμφιλοχίας βρίσκονται ακόμα στα χέρια του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου.
Η απόφαση των δύο ανδρών τους τιμά και μας βρίσκει σύμφωνους αν τελικά επιβεβαιωθούμε και για τον Πρόεδρο Κο Μπαλάσκα. (που θα επιβεβαιωθούμε να το θυμάστε).
Μα πώς είναι δυνατόν να έχει φτάσει η παραλιακή μας ζώνη σε αυτά τα χάλια και ο Δήμος να επιτρέπει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση περιμένοντας αν και πότε, κάποιοι ,κάπου, κάποτε να πάρουν μια απόφαση.
Τα ινία της πόλης τα έχει ο Δήμαρχος ο Κος Κοιμήσης.
Οφείλει άμεσα επικαλούμενος λόγους ασφάλειας των πολιτών του να παρακάμψει την γραφειοκρατία του υδροκέφαλου κράτους και να δώσει τέρμα σε αυτήν την παρακμή τόσο στην πλατεία της πόλης όσο και στις δύο πλάζ που έχουν εγκαταλειφθεί προ πολλού.

http://amfiloxia-blogs.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.