Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Παραμένει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο Παναγιώτης Μπεσίνης

Παραμένει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο Παναγιώτης Μπεσίνης

IMG_3781
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε χθες, όπου συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της παραίτησης του προέδρου του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Μπεσίνη. Μια παραίτηση που ήρθε μετά από την απόφαση του Δ.Σ. για άνοιγμα των καταστημάτων στις 28 Δεκεμβρίου, απόφαση που ήταν κόντρα στα όσα είχε ήδη αποφασίσει το ανώτερο όργανο του συλλόγου, δηλαδή η Γενική του Συνέλευση αλλά και κόντρα στις αποφάσεις της ΟΕΣΒΔΕΝ.Ο κ. Μπεσίνης δήλωσε παραίτηση εκείνες τις ημέρες, που όμως δεν έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ.
Το Δ.Σ. κατά τη χθεσινή συνέλευση, αναγνώρισε ως λάθος την απόφαση να ανοίξουν τα καταστήματα και δεύτερη Κυριακή μέσα στον χρόνο. Θυμίζουμε ότι τα εμπορικά είχαν ήδη ανοίξει την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα, 21 Δεκεμβρίου, ενώ αργότερα με νομοσχέδιο δίνονταν οι δυνατότητα για άνοιγμα ακόμη μια Κυριακή, αυτή πριν από την Πρωτοχρονιά, στις 28 Δεκεμβρίου. Με έκτακτο Δ.Σ. το συμβούλιο, τότε, αποφάσισε το άνοιγμα των καταστημάτων και τη δεύτερη Κυριακή, απόφαση που έφερε την παραίτηση του κ. Μπεσίνη.
Αφού το Δ.Σ. , χθες, δήλωσε πως εσφαλμένα πάρθηκε αυτή η απόφαση, ζήτησε από τη Γενική Συνέλευση να μη ζητήσει την καθαίρεσή του. Από τη Γενική Συνέλευση, αποφασίστηκε το Δ.Σ. να παραμείνει ως έχει και κατ’ επέκταση ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπεσίνης να διατηρήσει τη θέση του.
Χθες επίσης συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός και ο προγραμματισμός, ο οικονομικός απολογισμός για το ’14 και ο προϋπολογισμός για το ’15. Επικυροποιήθηκαν ακόμη οι θέσεις που έχει ο Σύλλογος για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και , βέβαια, τη νομοθέτηση της Κυριακάτικης αργίας.
Για το θέμα του θερινού πενθημέρου αποφασίστηκε να γίνει έκτακτη σύσκεψη σε λίγο καιρό, αφού θεωρήθηκε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να παρθούν αποφάσεις για το καλοκαίρι.

IMG_3777

IMG_3784

IMG_3782

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.