Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Παρασκευή βράδυ στο Αγρίνιο.

Παρασκευή βράδυ στο Αγρίνιο.

Ο πεζόδρομος από πολυκατοικία περιξ της Μητρόπολης
Εν όψει Σαβατοκύριακου, το agrinio-news ετοίμασε ένα θέμα για το πως είναι το Αγρίνιο Παρασκευή βράδυ( μιλάμε συγκεκριμένα για 09 Φλεβάρη), μιας και θεωρούμε την Παρασκευή ως κριτήριο για τη νύχτα μιας πόλης( και όχι βέβαια το Σάββατο που βγαίνουν τα σχολιαρόπαιδα μετά το διαγώνισμα και όλος ο κόσμος).
Απ΄τα πιο κρύα βράδια του χειμώνα σήμερα, αλλά 8 το βράδυ τίγκα δεν έβρισκες που να καθήσεις( ούτε μπισκότα, ούτε μπουρμπουλίθρες, ούτε δίπορτα, στάβλους και τρώγλες).Μετά τις 10 έσπαγε ο κόσμος άντε πάμε για ένα μεταβατικό ποτό..για να σκεφτούμε το μετά.Πάντως δίκαια το Αγρίνιο (αυτό)χαρακτηρίζεται ως η πόλη του καφέ. Για αυτό και οι επιλόγές για after συγκεκριμένες:Να τραβηχθείς Κόσμος αλλά τι να κάνεις είχε πάρτυ Λύκειο,ο Μαχάς είχε τρεντόνια ( γεράσαμε για τέτοια), οπότε απέμενε βούτηρο για πιο κυρίλα( πολύ…βούτηρο η υπόθεση) και τρώγλη( που εκεί συχνάζουν τα κλασσικά.. άλογα).
Τελικά καταλήξαμε κάπου αλλού για ποτό.Υποσχόμαστε την επόμενη βδομάδα να κάνουμε γύρες και αλλού ,ανάλογα βέβαια τις περιστάσεις.
Κουίζ: Ποιός πολιτικός έφαγε όλο το φαγητό του και την έκανε με τη μια από χοροεσπερίδα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.