Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Παρασκευή 5 Αυγούστου: Ο Stan ζωντανά στις Μούσσες

Παρασκευή 5 Αυγούστου: Ο Stan ζωντανά στις Μούσσες

Μια μοναδική βραδιά θα έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτή την Παρασκευή το αγρινιώτικο κοινό. Ο νεαρός τραγουδιστής (και στιχουργός) Stan θα εμφανιστεί live στο club Μούσσες σε ένα ξεχωριστό event με πολλές εκπλήξεις.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης ” Stan” είναι μόλις 23 χρονών και από τους πιο ελπιδοφόρους νέους στιχουργούς & τραγουδιστές . Μεγάλωσε στην Πάρο απ΄όπου και κατάγεται. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το τραγούδι, τη μουσική ,το χορό και το θέατρο. Ένας ταλαντούχος νέος τραγουδιστής και στιχουργός, που λατρεύει να μας χαρίζει μουσικά τις σκέψεις και την αλήθεια του.

Η πρώτη επ…αγγελματική επαφή του Stan (Σ……τράτος Αντιπαριώτης) με το τραγούδι έγινε το Δεκέμβρη του 2009, όπου εμφανίζεται ως στιχουργός στη δισκογραφία με τους Vegas και το “Γιατί” .

Μόλις τον περασμένο Μάϊο, μας συστήθηκε και ως τραγουδιστής, συνοδεύοντας τον Βο στο ρεφραίν με τη ”silky” φωνή του στο τραγούδι “Θα θελα“. Mε τη δεύτερη στιχουργική του εμφάνιση στο “Last summer” που ερμηνεύει ο Ν. Γκάνος (Nicko) και υπήρξε το απόλυτο dance hit του περσινού καλοκαιριού, ξεσήκωσε Ελλάδα & Ευρώπη.

Τον Οκτώβριο του 2010, συνεργαζόμενος πάλι με το Claydee Lupa & Dimension-X δημιουργούν το “Call me“, αλλά και το “Κάνε με να τρελαθώ” μαζί με τον Βο, ο οποίος και το ερμηνεύει με τη Kristina S.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.