Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Παρεκτροπή του Ηλία Ψινάκη στο ΔΣ Μαραθώνα και επιστροφή του «σκάσε μωρή»

Παρεκτροπή του Ηλία Ψινάκη στο ΔΣ Μαραθώνα και επιστροφή του «σκάσε μωρή»

psinakisΜέσα σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Μαραθώνα με τον νέο δήμαρχο, Ηλία Ψινάκη να επαναφέρει στο προσκήνιο τις παλιές γνωστές του ατάκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν συγκεντρωμένοι γονείς και παιδιά διαμαρτυρήθηκαν με την ανάρτηση πανό για το κλείσιμο του γυμναστηρίου στο οποίο προπονούνταν και πλέον συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο προληπτικά, μετά από τις αποκαλύψεις του νυν δημάρχου, άρχισαν να ανασυντάσσονται με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος να ζητά την απομάκρυνση των αστυνομικών λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί.

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» αντέτεινε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους ότι οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα ακατάλληλη για αθλητική χρήση και για αυτό έπαψε να λειτουργεί ως γυμναστήριο.

Απευθυνόμενος και πάλι στον πρώην δήμαρχο του είπε «αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ενώ μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης μιλούσε χτυπώντας ταυτόχρονα τα χέρια της στο έδρανο προκαλώντας την έκρηξη του Ηλία Ψινάκη που της φώναξε «σκάσε μωρή». Λίγα λεπτά αργότερα ο Δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεκτροπή του.

http://www.e-reportaz.gr

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.