Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Παρεμβάσεις αισθητικής βελτίωσης και καθαριότητας στο Μεσολόγγι

kathariotita1
Από την περιοχή της παλαιάς περιμετρικής οδού που οδηγεί στο λιμάνι του Μεσολογγίου, έχουν ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις που στόχο έχουν την βελτίωση σημείων της πόλης, αλλά και την καθαριότητα, όπως ενημερώνει ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου.
Με την βοήθεια έκτακτου προσωπικού 5μηνης διάρκειας, γίνεται αποψίλωση   καθαρισμός και βαφή της διαχωριστικής λωρίδας, ενώ παράλληλα απομακρύνονται φερτά υλικά που έχουν συσσωρευτεί κυρίως στα ρείθρα των πεζοδρομίων.
Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Σπ. Διαμαντόπουλος, η παρέμβαση που επιχειρείται έχει έναν ακόμη στόχο, πέρα από την οπτική αποκατάσταση. Την ευαισθητοποίηση των ίδιων των πολιτών, στην διαφύλαξη και συντήρηση αστικών χώρων, οι οποίοι πολύ συχνά δέχονται ατυχώς παρεμβάσεις που τουλάχιστον προσβάλλουν την αισθητική.
“Ο σεβασμός στους χώρους όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε καθημερινά, αποτελεί ταυτόχρονα τρόπο διασφάλισης ποιότητας ζωής αλλά και απόδειξη πολιτισμού.Οι αισθητικές παρεμβάσεις αλλά και η αποκατάσταση χώρων που σήμερα παρουσιάζουν εικόνα η οποία κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα της πόλης, θα συνεχισθούν, με κύριο άξονα την συνεργασία τόσο με τους πολίτες, όσο και φορείς ή συλλόγους οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητά μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.kathariotita2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νikos

    Ευτυχώς ηρθαν οι 5μηνίτες και τους αναθέσατε τη δουλειά.Οι άλλοι,οι υπόλοιποι που ειναι;Δεν διαθέτει ο δήμος Μεσολογγίου(και οι αλλοι δήμοι βέβαια) αλλο ,μόνιμο προσωπικό για αυτά τα καθήκοντα;Ειναι ντροπή.
    Ας δώσει ο δήμος Μεσολογγίου στη δημοσιότητα πόσους υπαλλήλους μόνιμους διαθέτει η καθαριότητα,το πράσινο κλπ,και τι αντικείμενο εχουν ολοι αυτοί.Που δεν μπορούν χρόνια τώρα να…ασβεστώσουν μια νησίδα!Χτυπήσαμε στο πάτο κι ακόμα κάποιοι κοροιδεύονται.Κρίμα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.